• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mayyka masz luteine dowcipnie? Jeśli tak to są trzy możliwości:
1, to od luteiny śluz się zabarwia (ja tak miałam)
2, masz jakieś bakterie - najlepiej zrób posiew
3, przy alplikacji luteiny moglas sie zadrapac w srodku i to od tego

może to też być wypływająca luteina (to normale na na początku) ja dodatkowo jeszcze miałam niezłą swędziawkę lub jakiś stan zapalny - spróbuj tantum rosa jak nie przejdzie to może lepiej skonsultować to z lekarzem. Podobno ciąża to czas kiedy kobiety sa bardziej podatne na infekcje. Na szczęście to mnie nie dotyczy , o ile wcześniej miałam różne problemy , od kąd jestem w ciązy cisza i spokój , oby tak dalej. Przy okazji polecam płyn do higieny intymnej Pliva fem F , jest też z jakąś inną literką , ale ja ze zwględu na wczesniejsze grzybice używam tego z "F".
Aisha - to pewnie urodzi w międzyczasie , ja się śmieję ale też mam dość napięty grafik. 2-3 razy w tygodniu basen , 2 razy po 2 godziny angielskiego , zajęcia domowe , działka , zakupy i przygotowania rzeczy dla leona , także nie narzekam na nudę:) trzymajcie się dziewczyny:)

mayyka...mysle tak jak dziewczyny, ze to luteina, już nie jedna dziewczyna miała takie upławy, a może pomysl nad zmiana lutki na ta pod jezyk, zamiast się podrazniac ciagle? no ale ja się nie bardzo znam, bo używam lutinusa i nigdy nic mnie nie podraznilo.
Marcysiowa.
..ciesze się, ze u was wszysko ok. gumowanie ci pomoze, bo moja znajoma miała tez i pamiętam, ze była zadowolona, choć trochę ja bolało.
Rozyczka...ciesze się, ze u was tez ok! same dobre wieści, duże, zdrowe maluchy! fajnie. te sterydy to jest kroplowa czy zastrzyki?

ja bylam u lekarza...dostałam skierowanie do chirurga, bo być może ten ropien trzeba będzie naciac...czekamy do poniedziałku, tzn ja do wtorku, bo w poniedziałek mam wazniejsza wizyte:tak: poki co mam moczyc palec z rivanolu, może pomoze...zadnego antybiotyku mi nie przepisal, bo mowil, ze na takie cos w ciąży nic nie można brac.

reklama
Marcysiowa gratki :tak: szyjka dobrze się spisuje :-)dziewczyny sobie jeszcze posiedza w ciepełku trochę.
A co do twoojej historii z hemoroidem.. ja wczoraj miałam identyczną sytucje, pierwsza sekunda to o mało nie zemdlalam a za chwili zorientowałam sie co to .. uffff .. od razu na wujka googla i wyczytalam że to częsta przypadłość w ciąży
Milliaa aż mnie palec zabolał jak przeczytałam co sobie zrobiłaś.. aaałć
Maykaa ja tez stawiam że to pewnie lutka a może i jakaś infekcja sie przyplątała.

A ja za tydzień przytulę juz mnężusia i zobacze Maksiusia :-D:-):-D:-) can't wait!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry