• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
i ja wielka fanka zmierzchu jestem, z tym że najpierw odkryłam książki i wszystkie przeczytałam a potem wszystkie części w kinie obejrzałam (tylko 1 część ekranizacji bardo mnie rozczarowała);-)

No ja juz ogladalam wszystkie czesci, nie czytalam z kolei, moze warto siegnac po lekturke :)

lucy no pewnie, jak mozesz to sie ruszaj:) Ja gdyby nie ta cukrzyca oj to bym pewnie niezle sie spasła, a tak juz prawie koniec i 10kg na plusie, wiec nie jest tak zle. Tylko rozstepow duzo :(

Książki zwykle sa lepsze od filmów , jak ktoś lubi czytać to polecam Millenium Larsona - świetna książka:)
Co do wagi , to ja na tę chwilę +14 , więc już o 2kg przekroczyłam normę wyznaczoną przez lekarza ,a do końca pewnie jeszcze trochę mnie przybędzie , zwłaszcza , że sezon grillowy się rozpoczął. Co ro rozstępów to na razie nie posiadam , ale wątpię, że ten stan sie utrzyma , bo mam duży brzuch , więc pewnie lada chwila coś sie pojawi.

Lucy to nie ma tragedii z tymi kg :) No ja mam tendencje do tych dziadów:crazy:Juz w wieku mlodzienczym sporo wyskoczylo, ale ladnie zbielały i praktycznie nie bylo widac, a teraz od nowa i duzo grubsze, no i na brzuchu tez (oprocz piersi, nog i boczków) :-(

Rozyczka...ciesze się, ze u was tez ok! same dobre wieści, duże, zdrowe maluchy! fajnie. te sterydy to jest kroplowa czy zastrzyki?
Miliaa - zastrzyki są domięśniowe - bez żadnych dodatkowych dolegliwości się u mnie ubyło i skutków ubocznych - tyle co zastrzyk dostać :)
Mayyyka - na Twoim miejscu bym się zapytała lekarza -a może zaleci posiew - tak jak piszą dziewczyny przy ciąży jesteśmy bardziej podatne na zakażenia różne... I też polecam PlivaFem
Milagros - gratuluję udanej wizyty - i Synka :) Faktycznie wysyp chłopców jest...u nas dwójka :-D
Aisha - powodzenia Ci życzę - w sumie już w każdej chwili możesz zacząć rodzić :))))))
Marcysiowa - a jaką maść dostałaś?

Co da wagi - ja teraz mam +10 kg, a jeszcze mam nadzieję że 1,5 m-ca przede mną. No ale dwójkę noszę w brzusiu...i tak myślę że waga szybko spadnie po porodzie...(mam nadzieję :-D).
Kolejna fatalna noc za mną...męczę się a nie śpię- od 4tej nie śpię...co noc to gorsza :eek:

Miłej soboty Wam życzę :)

Agapl, Milagros super ze wszystko na wizytach ok :)

Kurcze we wt koncze 36tydzien, w pt mam wizyte i jak sie okaze ze mala juz dobila do odpowiedniej wagi to bym chciala rodzic ;) ale to juz nie zalezy ode mnie, wiec zobaczymy.

Różyczka 3mam kciuki za to, zeby bylo wszystko ok! a 10kg przy blizniakach to malutko :) Niezle! Ja to tez inaczej nie mysle jak o tym, ze po porodzie szybko zgubie nie 10, a 20kg, bo wczesniej jeszcze te hormony mnie rozwalily i caly proces in vitro i w ogole, chce wazyc tyle co kiedys- oby sie udalo!

Różyczka dostałam posterisan H czyli ten ze sterydami.

Aisha gratuluje finiszu. Jeszcze trochę a Twoje dzieciątko będzie z Tobą.

Ja na razie mam +10 i planuje nie przekraczać 15kg ale się zobaczy :-D

reklama
Jestem jak zombi... Znowu nie mogłam spać :(
Naprawdę muszę coś zrobić z tym - macie jakieś sposoby? Ciepłe mleko,melisa, książka, kąpiel przed snem nie pomagają....
Wykończona jestem strasznie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry