madzialenak
mama na pełen etat
Sony gratuluję dobrych wyników testu pappa.
Miliaa widzisz wcale nie jest tak źle z Twoim łożyskiem, na pewno jeszcze się podniesie i uda Ci się przygotować wyprawkę i przeprowadzić do większego mieszkanka. Ja tak jak większość dziewczyn będę kupować wszystko przez internet bo nie chce mi się biegać po sklepach.
Avocado a jak Twoja wizyta?
Miliaa widzisz wcale nie jest tak źle z Twoim łożyskiem, na pewno jeszcze się podniesie i uda Ci się przygotować wyprawkę i przeprowadzić do większego mieszkanka. Ja tak jak większość dziewczyn będę kupować wszystko przez internet bo nie chce mi się biegać po sklepach.
Avocado a jak Twoja wizyta?

jak zwykle zreszta...
Moj maz ,jak to facet twierdzi ,ze 500g nie robi roznicy bo to tylko 500g
.... wtedy to już się na maxa wkurzyłam i mu powiedziałam że jak ma z tym problem to niech się zwróci do kierownika labo...bo jak widzi i tu przed jego oczami wisi wielka kartka z napisem "kobiety w ciąży obsługujemy poza kolejnością" mam prawo tu stać i zamierzam z tego skorzystać czy mu się to podoba czy nie
. W labo zaległa cisza a pani laborantka z uśmiechem na ustach mnie obsłużyła i coś tam o braku empatii czy kultury rzuciła w stronę "niemiłego" pana...