• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sony gratuluję dobrych wyników testu pappa.

Miliaa widzisz wcale nie jest tak źle z Twoim łożyskiem, na pewno jeszcze się podniesie i uda Ci się przygotować wyprawkę i przeprowadzić do większego mieszkanka. Ja tak jak większość dziewczyn będę kupować wszystko przez internet bo nie chce mi się biegać po sklepach.

Avocado a jak Twoja wizyta?

reklama
Madzia super!!! duzy i zdrowy chlopak ci rosnie :tak::tak::tak: i szyjka dluga :tak:same dobre newsy! kiedy kolejna wizyta?

ja juz boje sie mojej w pt:zawstydzona/y: jak zwykle zreszta...
Aisha to juz tuz tuz, ale ci dobrze przytulisz niebawem swoja niunie:-)

Aduś kolejną wizytę mam za 4 tygodnie czyli 20 maja, nawet nie muszę żadnych badań robić bo wszystkie idealne są.
Aduś pytałam się dzisiaj doktora to o czym Ty ostatnio pisałaś, tzn. chodziło o to, że dziecko rozwija się kilka dni do przodu co oznacza, że może być większe podczas porodu, ale termin porodu nie ulega zmianie czyli nie skraca się.

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczyny,

Sony, super ,gratuluje dobrych wynikow Pappa. Moje malenstwo od poczatku jest takie duze. Boje sie,zeby nie osianelo 4kg bo jak ja je pozniej wypchne na swiat :szok: Moj maz ,jak to facet twierdzi ,ze 500g nie robi roznicy bo to tylko 500g

Aisha, oj oj, 14 maj to juz za rogiem.;-) Niesmowite, juz za chwile bedziesz tulic coreczke.:-)

Madzialenak
, Sebastianek,jaki duzy chlopak, rosnie jak na drozdzach.
Gratuluje udanej wizyty :-)

Miliaa, Tobie tez gratuluje wizyty. Stosuj zalecenia lekarza a lozysko na pewno sie podniesie. Wyprawke ja rowniez mam w planach zrobic w duzej mierze przez internet.Wygodnie i taniej.

Milego dnia!!!

witajcie w kolejny piękny słoneczny poranek:-D
byłam dziś upuścić troszkę krwi w celu zrobienia morfologii na jutrzejszą wizytę... w labo ludzi jak mrówek ja od razu uderzyłam do przodu (bo kobiety w ciąży obsługują bez kolejki) jak to kobieta która stała akurat przy okienku zobaczyła od razu się do mnie tyłkiem wypięła żebym czasem przed nią nie stanęła:szok:.... myślę sobie ehhhh bywa poczekam i będę po niej... za nią facet ten sam numer chciał wykonać:szok:, więc ja mu grzecznie na to " przepraszam bardzo jestem w ciąży (jakby nie było tego widać)więc jeżeli pan pozwoli będę przed panem"... facet tak się zbulwersował że jakby mógł to by mnie chyba pobił:szok::confused:.... wtedy to już się na maxa wkurzyłam i mu powiedziałam że jak ma z tym problem to niech się zwróci do kierownika labo...bo jak widzi i tu przed jego oczami wisi wielka kartka z napisem "kobiety w ciąży obsługujemy poza kolejnością" mam prawo tu stać i zamierzam z tego skorzystać czy mu się to podoba czy nie:wściekła/y:. W labo zaległa cisza a pani laborantka z uśmiechem na ustach mnie obsłużyła i coś tam o braku empatii czy kultury rzuciła w stronę "niemiłego" pana...
normalnie tej dzisiejszej akcji nie skomentuję........:eek::szok:

Dorex smutne co piszesz ... ah ... w mojej miejscowości nie spodziewam się niczego innego, nawet stwierdzam,że panuje tu moda wpychania się do kasy przez strarsze ( ale nie stare) osoby, dla mnie totalna porażka. Kiedyś babsko mało mnie nie zjadło bo myślała,że ja z jednym lodem się przed nią wpycham, a przed nią stał mój mąż w kolejce ... ciekawe czemu w Anglii nigdy coś takiego mnie nie spotkało, nawet więcej - tam ludzi którzy mają mało w koszyku wpuszcza się przed siebie i to jest normalne, ciekawe czy to chodzi o "TO" pokolenie, czy młodsze jest takie samo. Dorex -gratuluje postawy - tak trzymać - nie dać się :tak:

reklama
dorex no ludzie są straszni, mnie tez ani razu nie przepuscili nigdzie, maja totalnie w tylkach- "ciaza to nie choroba"- u mnie akurat tak! ale nie wytlumaczysz, jakby nie mogl postac 15 minut dluzej, ech...dobrze zrobilas!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry