Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hMarcysiowa - a sami sobie robicie sesję zdjęciową czy z jakimś profesjonalnym fotografem?? Też o tym myślimy... Fajna pamiątka - a my też raczej nie będziemy się już starali o więcej dzieci...chyba że coś wyjdziehihi
Aisha - ja też słyszałam że takie parcie to na poród - trzymam kciuki z całych sił &&&&&&&&&&&&
A mi tak ciężko... męczę się przy byle czynnościach...daj Bożej jeszcze z 1,5 miesiąca donosić chłopaków....
my umowilismy sesje u fotografa na 18stego, bardzo podobaja mi sie sesje ciazowe i od dawna marzylam, ze jak juz bede w ciazy to na pewno zrobimy sobie takie zdjecia na pamiatke. Co do porodu to wczoraj na wizycie lekarka az namawiala mnie na cesarke. Do wczoraj nastawialam sie raczej na porod sn ale po wczorajszej rozmowie i argumentami, ze to bezpieczniejsze dla dziecka w mojej sytuacji, po takich staraniach i przejsciach, ze bede prosic w szpitalu by mi zrobili cesarke. Jeszcze nie wiem jak to jest dokladnie z cesarka w Norwegii i czy mozna od nich tego wymagac, by ustalili mi termin, ale mam taka nadzieje.
Kate...dziekuje kochana. wlasnie dostałam ostatnio skierowanie na posiew moczu od mojego nowego prowadzącego...ale to na nastepna wizyte czyli z jakies 2,5 tygodnia. myślisz, żeby zrobić to sobie teraz?