hope322
Fanka BB :)
Mi sie jeszcze nie udalo obejsc bez slodyczy nawet dniaMojej damie nie odmowiea tak serio to sie ograniczylam..nie wiem jak to zrobilam ale moge nawet nic nie zjesc slodkiego przez...jeden dzien
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi sie jeszcze nie udalo obejsc bez slodyczy nawet dniaMojej damie nie odmowiea tak serio to sie ograniczylam..nie wiem jak to zrobilam ale moge nawet nic nie zjesc slodkiego przez...jeden dzien
![]()
Super, ze z malenstwem okCześć Dziewczyny. Jestem po wizycie. Z Bejbikiem wszystko dobrzeJak zwykle na wizycie spał
Na połówkowe zapisali mnie na 7.05 to bedzie 21+5 i zastanawiam się czy to nie za późno, tym bardziej że Bejbik jest większy niż wskazuje wiek ciąży. Co o tym myślicie?
Jaka sliczna, gratulacjeHej dziewczyny, wyjde z krzakow. Od wczoraj uruchomilam bb po baaaardzo długiej przerwie i staram sie zorientowac co u was. Przede wszystkim gratki!!!
Szyjka i mnie sie skracala i mialam nawet 2,2 [emoji33] . Mialam wypoczywac i nie forsowac sie. Lekarz mowil ze zeby zmniejszych napiecie w miednicy pod tylek mozna podkladac poduszke, zeby uniesc biodra. Czy pomoglo? Nie wiem, ale stosowalam sie. Chodzenie po achodach tez nie pomaga. Ogólnie misisz ostroznie. W skrajnych przypadkach zaklada sie na szyjke pierścień albo szwy, ale nie ma co sie denerwowac przy 2,5. Jest na forum.wątek o skracajacej sie szyjcepowodzenia.
Korzystajac z okazji poslodze wam dzien Zobacz załącznik 846657Zobacz załącznik 846658Zobacz załącznik 846659
Tez tak miałamMi sie jeszcze nie udalo obejsc bez slodyczy nawet dniaWpierniczam tonami a przed ciaza nie jadlam prawie wcale.

Witaj :-)) opowiadaj jak u Was :-)) Żywia jest przepiękna!! :-*Hej dziewczyny, wyjde z krzakow. Od wczoraj uruchomilam bb po baaaardzo długiej przerwie i staram sie zorientowac co u was. Przede wszystkim gratki!!!
Szyjka i mnie sie skracala i mialam nawet 2,2 [emoji33] . Mialam wypoczywac i nie forsowac sie. Lekarz mowil ze zeby zmniejszych napiecie w miednicy pod tylek mozna podkladac poduszke, zeby uniesc biodra. Czy pomoglo? Nie wiem, ale stosowalam sie. Chodzenie po achodach tez nie pomaga. Ogólnie misisz ostroznie. W skrajnych przypadkach zaklada sie na szyjke pierścień albo szwy, ale nie ma co sie denerwowac przy 2,5. Jest na forum.wątek o skracajacej sie szyjcepowodzenia.
Korzystajac z okazji poslodze wam dzien Zobacz załącznik 846657Zobacz załącznik 846658Zobacz załącznik 846659
To nie bede wredna i nie wrzuce fotki mojego dzisiejszego wypiekuTez tak miałamznaczy sie ja cale zycie lubie słodycze
mniaaaaam
a teraz od ostatniej wizyty jakoś sie probuje ogarnąć narazie mi wychodzi ale nie wiem na jak długo
![]()

U mnie to samo, zero jakichkolwiek skurczy. Tylko Mała wierci się niesamowicie. Aż mi spać nie daje czasami.
Pościel mam 120x90 a do wózka kupiłam komplet minky. I nie mam prześcieradła do wózka bo nawet nie wiem czy coś takiego jest ale pieluszke cbyba podłożeA jakiej wielkości pościel kupowałyście? Na allegro są 120×90 i 100×135. I kiedy najlepiej zacząć ją używać? I czy do wózka też potrzeba pościel i prześcieradło?