U mnie też, chociaż wczoraj na wieczór miałam migrenę i dzisiaj też jakaś masakraPowodzenia! Trzymam kciuki!
Miłego dnia dziewczyny! [emoji2]
U mnie od samego rana pięknie swieci Słońce i jest bardzo ciepło [emoji295]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie też, chociaż wczoraj na wieczór miałam migrenę i dzisiaj też jakaś masakraPowodzenia! Trzymam kciuki!
Miłego dnia dziewczyny! [emoji2]
U mnie od samego rana pięknie swieci Słońce i jest bardzo ciepło [emoji295]️
O kurczeU mnie też, chociaż wczoraj na wieczór miałam migrenę i dzisiaj też jakaś masakra

Takie momenty migrenowe mam wczoraj zasnełam z okładem na głowie minęło dzisiaj zauważyłam na słońce wrazliwa i wtedy mnie boli:/O kurczesprobuj zrobic sobie zimny oklad na czolo, moze pomoze
Piekna historiaDzisiaj mam wizytę na 10.25. Okazało się, że koleżanka, która też walczyła o dziecko, podchodziła do 4 transferów z marnym skutkiem też ma wizytę na tą samą godzinę i usg I trymestru. Co najlepsze to ciąża z naturalsa. A u nich był naprawdę duży problem z nasieniem. Nie kwalifikowali sie nawet na inseminację, tylko in vitro. A tu niespodziankaUwielbiam takie historie
![]()
W moim podobno nie trzeba i podkładów na łóżko też. Tylko podpaski, pampersy i ręcznik papierowy. Jak coś apteka jest na dole, więc nie ma co się stresować jak jednak coś jeszcze będzie potrzebne [emoji12]Ja miałam cc i mialam octanisept bo sama musiałam sobie ranę psikac 3 razy dziennie. Więc to chyba zależy od szpitala ale to dużo miejsca nie zajmuje to bym wzięła [emoji4]