• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dorex GRATULUJĘ !!!!!
teraz odpoczywajcie
cieszę się , ze juz jestes po ;-)

Miłego dnia kochane!!

wczoraj bylismy na podglądanku malucha.
waga 860g :-)
spał sobie grzecznie

Hej Dziewczyny

Dorex serdeczne gratulacje :happy:, już masz swoją malutką przy sobie. Jak się ogarniesz to czekamy na relacje z porodu.

Avocado super, że maluszek zdrowy i wizyta udana :tak:

Sznurki nooo to duży chłopaczek Ci rośnie w brzuszku :-)

U mnie wczorajsza wizyta również udana. Na wadze w ciągu 4 tygodni 1 kg więcej, śmieszne bo jeszcze po śniadaniu ważyłam tyle samo ile poprzednio ale później jeszcze zjadłam drugie śniadanko, obiad, wypiłam sporo wody i nagle 1kg więcej, chyba nie jest źle ;-)
Mały waży 830 g, jajeczka są :-D, wszystkie pomiary ok, na ostatniej wizycie Sebcio był 1 dzień do przodu jednakże teraz troszkę przyśpieszył bo wczoraj był już 3 dni do przodu :-)pewnie będzie duży po tatusiu.
Następna wizyta 17.06, muszę wykonać badania: morfologię krwi, badanie ogólne moczu, krzywą cukrową i TSH.

Jeżeli chodzi o zastrzyki przeciwzakrzepowe to można je sobie wstrzykiwać w udo lub na boku brzucha.
Mówiłam doktorowi także o moich bólach podbrzusza i o uciskaniu wewnętrznym na odbyt, powiedział, że tak się często zdarza że to ciąża mi uciska na wnętrzności, muszę poczekać jeszcze 2, 3 tygodnie i się wszystko unormuje bo macica się podniesie. W niedzielę i wczoraj już nie miałam tych bóli.

Miłego dnia :-)

Ostatnia edycja:
dorex....suuuuuper! gratuluje:tak: czekamy az dojdziesz do siebie i zdasz nam relacje z całego porodu:tak::-)
sznurki, madzialenak...idziemy prawie równo z naszymi synkami...co oznacza, ze mój wcale nie jest pasibrzuszkiem, bo ja już się martwiłam, ze będę musiala go odchudzać;-)

u mnie sezon katarowy nadal trwa...leje mi się z nosa, drapie gardlo i mam wrazenie, ze zamiast być lepiej to jest gorzej... :-(

Avocado :-) wspaniałe wieści! gratulacje!

Madzialenak :-) Sebcio to już wielki chłopak :-) dobrze,że niedługo Twoje dolegliwości miną, najlepiej żebyś już się dobrze czuła jak teraz :tak:

Sznurki Tobie również gratuluje :tak:

Dorex Ciebie i Córcie serdecznie pozdrawiam :-)

i życzę wszystkim milutkiego dnia!

reklama
Witam!
Nie było mnie przez jakiś czas , bo trochę się pozmieniało. Leon urodził się 15.03.2013 o 9 rano. 3000g , 55 cm , 10 PKT , jest kochany:) 20130517371.jpg

Załączniki

• 20130517371.jpg
    20130517371.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 60

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry