Pixie_Dixie
Fanka BB :)
DIewczyny które używają medela swing czy wyparzac trzeba tez ta rurkę? Bo na obrazku jest ona przekreślona ale tam raczej brudno jest [emoji848]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DIewczyny które używają medela swing czy wyparzac trzeba tez ta rurkę? Bo na obrazku jest ona przekreślona ale tam raczej brudno jest [emoji848]
Mnostwo sliny, wszytsko pcha do buzi, jest marudna, niespokojna, nie chce jesc. A przy gornych jedynkah dodtkowo stan podgoraczkowy i placz co 15minut w nocy a do podania paracetamolu. Ogolnie kiepsko [emoji52]
Do niej nie ma dojścia bo są specjalne nakładki na rurkach ja nie wyparzałam.
Dziękuję, faktycznie fajna jest [emoji4] A ma jakąś nazwę?Wiem, że nie do mnie to było, ale chodzi chyba o ta matę.
Zobacz załącznik 857159
Dżem zdecydowanie odrzucić [emoji23]Dziś na śniadanie chleb z dżemem i szklanka pysznego zimnego mlekamyślisz, że zbyt szlacheckie śniadanie i Hrabina nadal siedzi
![]()
Dziękuję [emoji8]
Mała była bardzo marudna, w nocy się co chwilę budziła na cyca, w sobotę zauważyłam jedna jedynkę a w poniedziałek drugaMamy mam prośbę opiszcie jak wyglądało u was ząbkowanie ? Byłam pewna ze Sarze wychodzą jedynki na dole ale po ostatnich dwóch dniach i napadach histerycznego płaczu mam wątpliwości .
Moja bardzo mało wtedy jadła, karmię piersią a o tym nie było mowy przez kilka dni, musiałam dawać jej butelkę bo tak to by nic nie jadła, śliniaki to zmieniałam co pol godziny i wszystko kladla do buźki.Je mniej , ślina i raczki cały czas ale czy to normalne ze ma takie napady płaczu co 2h ? To taki płacz aż się dławi i nie da rady jej uspokoić. Przestaje jak już się zmęczy i zasypia mi na rękach . Zastanawiam się czy to nie skok rozwojowy ... a smarowałaś czymś dziąsełka ?