Sony - Dziękuję :-) tak, 510 plus przesyłka, wszystkie nowe, naprawdę polecam takie zestawy. Jeszcze trochę dokupię (przepatrzyłam ciuszki po synku, które z dobrego serca pożyczyłam w międzyczasie dwóm koleżankom które urodziły synków, i niestety większość jest do wyrzucenia

), ale ogólnie już niewiele trzeba dokupić, jeśli już to trochę w większych rozmiarach.
Dorex - śliczna malutka, jakie ma zgrabne nóżki

A co do laktacji, ja miałam podobnie jak Ty, mało pokarmu, poza tym synek nie chciał ssać piersi, bo z butelki, której już zasmakował, szybciej i łatwiej - po miesięcznej walce poddałam się i już go nie zmuszałam do ssania piersi. Odetchnęliśmy wszyscy. Mam nadzieję, że Tobie się uda, ale ja się nauczyłam, że nic za wszelką cenę...
Aduś - cieszę się, że się lepiej czujesz, 1,5 dnia to niedługo, choć w szpitalu czas płynie inaczej. Ale zaraz będziesz mieć szew!
Milagors - ciuszki z allegro, nawet używane, są naprawdę śliczne! Wkleisz link, co upolowałaś?
Lawendowy_sen - NO JASNE, DOŁĄCZAJ!!!!!!!!

Ale fajnie, że się pojawiłaś! :-) Ja z podobnego powodu, co Ty, przestałam zaglądać na staraczki - pogubiłam się w tym, kto, co, kiedy, i wciąż dołączały nowe dziewczyny, forum codziennie posuwało się o kilka stron i to było dla mnie nie do ogarnięcia. No i Ty przecież też niedługo będziesz w ciąży! :-)