dreamscometrue
Mama Zosi
Zosia zaczyna raczkować [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Słodziak [emoji7]Zobacz załącznik 902822
Mój kochany Bejbik[emoji173].
Po nieprzespanej nocy przez gluty w nosie mojego skarbu, upiekłam ciasto i jeszcze udało się w końcu wstawić zdjęcie.
Nie do wiary ile taki mały skrzat może dać energii![]()
Słodziak [emoji7] Widać że jest zmęczony po porodzie [emoji5]Tu Sebek![]()
Jest przesliczy i przecudownyZobacz załącznik 902822
Mój kochany Bejbik❤.
Po nieprzespanej nocy przez gluty w nosie mojego skarbu, upiekłam ciasto i jeszcze udało się w końcu wstawić zdjęcie.
Ja myje jej zeby rano i wieczorem język też próbujeBo zaczęliśmy sie z mezem zastanawiac czy.nie trzeba bo on caly czas jest biały
ale nam nie idzie.Mi moj poki co odbiera energię ale pracujemy nad tymZobacz załącznik 902822
Mój kochany Bejbik❤.
A najgorsze jest schodzenie z łóżka szpitalnegoAle fajny chłopaczek [emoji7] musisz chodzić im więcej się chodzi tym jest lepiej.
mam szczotke ale jeszcze tego nie robilam. pewnie za tydzień czy dwa zaczne...Dziewczyny a Wy czyścicie jezyczek maluszka?
zawsze podobał mi się widok raczkujacego dziecka. Kolejny sukces ❤❤❤Zosia zaczyna raczkować [emoji4]