• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
milagros cudne te kocyki!nawet o cenę nie pytam, bo mi smutno będzie...Klimatem przypominaja rzeczy z Ikei.A którykolwiek wybierzesz, to będzie piękny, bo wszystkie są super!!!!też bym nie wiedziała, który...I żyrafka, i owca, no cudne!

Ostatnia edycja:
A ja bym bardzo chciala zakupić n zabawki, kocyki itp w kolorze czarno-białym lub czarno-żółtym, bo te kolory są widoczne dla dzieciaków na samym początku...a wszystko jest tylko w kolorze i ciężko zlapac takie rzeczy....:eek:

milagors...cudne te rzeczy! sama nie wiem jaki kocyk ci doradzić, bo oczopląsu dostaje;-):-p wszystkie bym kupila:-)

madzialenak...ja kochana polowy wyprawki nie mam, chciałam do ikei jechać po meble, ale nie mogę chodzic, wiec nie wiem kiedy to obczaimy...a co do prania to nawet mi się myslec o tym nie chce...dopiero kupiłam plyn concentrino i tak mi się nie chce nic zrobić, ze masakra...rozleniwiłam się chyba:-D ale masz racje trzeba by to zrobić wcześniej, bo w 9 miesiącu to nie dam rady...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry