• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
avocado ja jakiś czas przed ciążą znalazłam fajny blog o pielęgnacji długich włosów, gdyz udało mi się w końcu takie zapuścić, i generalnie wszystkie włosomaniaczki używają serii Babydream do włosów właśnie ze względu na skład :tak: ja myję włosy, uwaga, płynek do kąpieli dla kobiet w ciąży!! jest super, nie ma się łupieżu po nim, włosy są miękkie, nie zawiera SLS, tylko konieczna jest odżywka, bo plącze włosy....A teraz jeszcze się w nim myję :-D
A tu mam dla Was coś śmiesznego:
Od Narodzin - Zestaw "Wyko

skip hop to marka, kt. mi się bardzo podoba. Ale te ceny.... Jakoś nie moge się przekonać...

Sony - mam ten kojec. Hmmm... Nie wiem, czy pomaga. Moze trochę. I tak coraz gorzej mi się śpi. Co widać na załączonym obrazku.

Hej dziewczyny, mi tez sie nie najlepiej spi, wg mnie ta poduszks troche pomaga w ulozeniu sie, ale ja jak juz dobrze sie poloze to zaraz musze wstawac siku. Od kilku dni mecza mnie w nocy sny erotyczne...nie wiem dlaczego, bo o tym nie mysle i od ponad pol roku nie kochamy sie ze wzgledu na dzidziusia... Wczoraj mi sie snilo ze zdradzalam meza, ktory siedzial obok i nic nie mogl zrobic, a dzisiaj znowu bardzo erotyczny ale juz w roli glownej z moim m.

reklama
Kate...kochana skoro z mężem nie masz kontaktów płciowych, to jakos to twoje libido musi znaleźć ujście :) i to bardzo dobrze, ze masz sny erotyczne, przez to wyrażają się twoje potrzeby seksualne. Zycze ci pięknych orgazmów, chociaż sama boje się je przeżywać ze względu na skurcze macicy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry