• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzis mam jakies lepsze samopoczucie o dziwo! Maksiu dzis nie kopie w szyjke tylko w okolicach pepka ale za to
dosc mocno i caly dzien :) Od tego ciaglego lezenia z glowa nizej niz pupa jak bylam w toalecie to o malo kozla nie fiknelam tak w glowie sie zakrecilo...:szok: Mysle czy jesli leze tylko i jest szew na zamkniietej szyjce a maly na niego nie napieral bo pozostalej szyjki w wewn. rozwarciu lejkowatym bylo jeszcze w pt z 1.5 cm to jest mozliwosc ze szew sie zsunal albo szyjka skrocila... ciagle o tym mysle i chyba do pt nie dam rady o czym innym myslec :(
Przeczytajciesobie ten artykul co kobieta dla swoich dzieci zrobila... niesamowite !

Joanna Krzysztonek z Wrocławia: WISIAŁAM 75 DNI Z NOGAMI DO GÓRY - ZDJĘCIA - żeby urodzić zdrowe dzieci. JOANNA KRZYSZTONEK,PORÓD,CIĄŻA,WROCŁAW,DZIECKO - Ciąża, Dziecko, Joanna Krzysztonek, Poród, Wrocław -Wydarzenia, Sport, Plotki, Aut

memories gratuluje! jutro przezyjesz niesamowite uczucie :tak:. Bety juz nie ma sensu robic jak widzialas wczesniej pecherzyk..

Dlaczego Gotadora milczy...? moze odpoczywa po szpitalu

reklama
Kate ja miałam takie kłucia od czasu do czasu od poczatku ciazy a do 23 tyg szyjka byl dluga i twarda... Skracanie szyjki czesto nie daje zadnych objawow.. Kiedy masz wizyte?

Wizyte mam 24.06 w szpitalu a 19.06 u poloznej ale ona tutaj nic nie sprawdza poza wazeniem i cisnieniem. Troche sie martwie, leze i odpoczywam, no i ostatnio bardzo czesto musze chodzic do toalety, moze mala uciska na pecherz.

Kate ja leze z pupa wyzej ale u mnie jest zupelnie inna sytuacja bo mam juz rozwarcie wewn. lejkowate plus tylko 1 cm zamknietej szyjki szwem..wiec u mnie nie wesolo.. ale Ciebie to nie dotyczy spokojnie....

Kate, mnie od czasu do czasu kłuje w pochwie - podpytywałam o to moich 2 ginekologów i obie twierdzą, że to od ucisku dziecka i nie ma związku ze skracającą się szyjką. U mnie - mimo kłuć szyjka długa i zamknięta. Będę ją sprawdzać w przyszłym tygodniu.

reklama
milagros śliczne te kocyki, ale drogie. 80,- za kocyk to nie jest tanio. Ja kupiłam gruby za 50,- a teraz muszę cienki i widziałam, że kosztują 20-30,-.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry