Aduś16
Fanka BB :)
Dzis mam jakies lepsze samopoczucie o dziwo! Maksiu dzis nie kopie w szyjke tylko w okolicach pepka ale za to
dosc mocno i caly dzien
Od tego ciaglego lezenia z glowa nizej niz pupa jak bylam w toalecie to o malo kozla nie fiknelam tak w glowie sie zakrecilo...
Mysle czy jesli leze tylko i jest szew na zamkniietej szyjce a maly na niego nie napieral bo pozostalej szyjki w wewn. rozwarciu lejkowatym bylo jeszcze w pt z 1.5 cm to jest mozliwosc ze szew sie zsunal albo szyjka skrocila... ciagle o tym mysle i chyba do pt nie dam rady o czym innym myslec
Przeczytajciesobie ten artykul co kobieta dla swoich dzieci zrobila... niesamowite !
Joanna Krzysztonek z Wrocławia: WISIAŁAM 75 DNI Z NOGAMI DO GÓRY - ZDJĘCIA - żeby urodzić zdrowe dzieci. JOANNA KRZYSZTONEK,PORÓD,CIĄŻA,WROCŁAW,DZIECKO - Ciąża, Dziecko, Joanna Krzysztonek, Poród, Wrocław -Wydarzenia, Sport, Plotki, Aut
memories gratuluje! jutro przezyjesz niesamowite uczucie
. Bety juz nie ma sensu robic jak widzialas wczesniej pecherzyk..
Dlaczego Gotadora milczy...? moze odpoczywa po szpitalu
dosc mocno i caly dzien
Mysle czy jesli leze tylko i jest szew na zamkniietej szyjce a maly na niego nie napieral bo pozostalej szyjki w wewn. rozwarciu lejkowatym bylo jeszcze w pt z 1.5 cm to jest mozliwosc ze szew sie zsunal albo szyjka skrocila... ciagle o tym mysle i chyba do pt nie dam rady o czym innym myslec Przeczytajciesobie ten artykul co kobieta dla swoich dzieci zrobila... niesamowite !
Joanna Krzysztonek z Wrocławia: WISIAŁAM 75 DNI Z NOGAMI DO GÓRY - ZDJĘCIA - żeby urodzić zdrowe dzieci. JOANNA KRZYSZTONEK,PORÓD,CIĄŻA,WROCŁAW,DZIECKO - Ciąża, Dziecko, Joanna Krzysztonek, Poród, Wrocław -Wydarzenia, Sport, Plotki, Aut
memories gratuluje! jutro przezyjesz niesamowite uczucie
. Bety juz nie ma sensu robic jak widzialas wczesniej pecherzyk..Dlaczego Gotadora milczy...? moze odpoczywa po szpitalu