• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

madzialenak..ja odliczam sobie dniami, zostało mi jeszcze 62 dni do dnia przypuszczalnej cc...:szok: czy ty tez tak masz, ze zaczynasz panikować? mnie od wczoraj jakiś taki stres zlapal czy ja sobie poradzę i czy będę dobra matka...i ciagle o tym mysle... masakra jakas...

co do spania to ciesze się wlasnie, ze mój brzuszek mi nie przeszkadza...spie jak niemowlę...mysle, ze problem się pojawi dopiero w 8-9 miesiącu...:rofl2: czyli w sumie już niedługo...

memories...gratulacje!! już niedługo piękne bijące serduszko zobaczysz...jakie to szczęście!

Ostatnia edycja:
reklama
Memories gratulacje!!!:-D
Ja praktycznie od początku ciąży mam problemy ze spaniem, częściowo przez napięcie, nerwy, np. przed wizytami, a częściowo przez to,że mój em chrapie, nie mogę się ułożyć, wiecznie coś mi przeszkadza, a to za jasno a to za głośno ;-)a sypiam spokojnie jeszcze na brzuchu, bo go prawie nie mam :tak:

Memories piękna beta :-D

Mart
ka widzę, że u Ciebie zaczął się 13 tydzień. Boże jak ten czas leci....

A ja uzmysłowiłam sobie, że w ten piątek miałabym już połowę ciąży, gdybym jej nie straciła.:zawstydzona/y:
Jak widać smuteczków ciąg dalszy i nie będę Wam dziewczynki smęcić i chyba zacznę pisać jak czarne chmury mnie opuszczą.:confused2:

Miłego dnia dziewczynki ;-)

Kate odpukać w niemalowane, ale głowa mnie ostatnio nie boli. W I trymestrze mnie trochę męczyło. Teraz jak mnie boli, to albo z głodu, albo ciśnienie za niskie i zaraz kawę piję i przechodzi. Współczuję bóli, ja nie brałam tabletek wolałam przecierpieć.
Martka już niedługo brzuch ci wysadzi:-D

Sylwia doczekasz się, zobaczysz :tak:
Wczoraj miałam 11tc 6d, to dziś zaczynam ten 12 tc?tak?Sony póki co, mi to pasuje:tak: może nie będę miała ogromniastego brzucha, a ty samym, nie zostanę ze starszą nadwagą potem...;-)

Ja dzisiaj odebralam wyniki badan--najwazniejsze to morfologia i mocz--idealne:):) wiec sie ciesze...toxo też ok...hiv tez...czekam jeszcze na wyniki przeciwciał...

No i chcialam sie zpaisac do neurologa...no i mma termin na styczne 2014:szok::szok:pozostaje tylko wizyta prywatna...ale to tak w polowie ciąży, bo to bardziej chodzi o papierek na cesarke...

reklama
Millia powiem Ci że ja się nie stresuję czy będę dobrą mamą i czy sobie poradzę bo na pewno dam radę. Ty także a poza tym wszystkie będziemy najlepszymi mamami na świecie bo nasze dzieci są zaplanowane, upragnione, wyczekane, wymarzone, tak długo się o nasze maleństwa starałyśmy, że będą one najukochańszymi naszymi dziećmi :tak:
Jedyne czym się stresuję to tym, że czas nabrał tempa a mi brakuje jeszcze tyle rzeczy. Fakt, do terminu porodu jeszcze ponad 2 m-ce ale jak małemu zechciałoby się wyjść wcześniej to musi być wszystko gotowe, zresztą w 9 m-cu pewnie nie będę miała już siły na ogarnięcie wszystkiego. Dzisiaj kurier przyniósł butelki i aspirator do noska :-), zamówiłam także brakujące ciuszki z 5-10-15, jutro zamawiam łóżeczko, materac, pościel, wanienkę ze stelażem, karuzelę i już tylko zostaną mi kosmetyki dla małego. A od przyszłego tygodnia zaczynam wielkie pranie :szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry