• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

madzialenak...nie podrzuce ci linka, bo myslalam o tym samym angelcare, tylko jasno-niebieskim i jakos mi się wymyslilo, ze to cos innego...no ale o ta sama nianie mi chodzi...:-D
nasz dzidziuś będzie miał lozeczko u nas w sypialni na początku, wiec mimo wszystko ten detektor by się przydal, no i w dzień odloze do spania małego, tez chciałabym mieć ten komfort psychiczny, żeby poczytać chwile ksiazke, albo samej się zdrzemnąć a nie wisieć nad lozeczkiem i czuwac...także ja się zdecyduje...

reklama
no to może ja dorzucę coś odnośnie monitora oddechu...
zakupiłam i.... ani razu nie użyłam...
po tygodniu spędzonym w szpitalu stwierdziłam że nie czuję potrzeby aby aż tak monitorować dziecko... a w ciąży zarzekałam się że jest mi dla mojego świętego spokoju niezbędny...
może poczekajcie i zdecydujecie po porodzie bo to dość spory wydatek i w moim przypadku kasa wyrzucona w błoto... (dobrze że używany kupiłam...

a powiedzcie mi jakie macie termometry dla maluchow? slyszalam, ze najlepsze sa do ucha... i wlasnie szukam jakiś tanich i dobrych:-)
aha, no i nawilżacz powietrza... kupujecie?

milia tani raczej nie będzie dobry ;-) Trzeba mieć szczęście żeby trafiś na dobry elektryczny dotykowy, bo zdarzają sie badziewia, które podają tempkę jak im się chce... Niestety! Miałam przykład na moim siostrzeńcu: pierwszy pomiar 39, drugi dosłownie po kilkunastu sekundach 36 :tak:
Ja raczej zdecyduję się na ten bezdotykowy tzn,. nie trzeba przykładać ani do czoła ani do ucha. Używają takich w szpitalach.
np. TERMOMETR BEZDOTYKOWY ELEKTRONICZNY BABY ONO NOWY (3304185982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

madzialenak...ty chyba czytasz w moich myślach:-D ja wlasnie na ten patrzyłam;-) tez czytałam opinie i sa calkiem niezle...jeżeli chodzi o nawilżacz to wymodziłam cos takiego, uważam, ze jest ok...nie dość, ze niedrogi to jeszcze opinie w necie tez dobre... NAWILŻACZ POWIETRZA CLIMATIC SMOK NIENBIESKI EXTRA (3307302847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
niby przeczytałam, ze nawilżacz nie powinien być uzwany przy wiglotnosci powietrza 40-60%, ale w zime wiadomo, jak kaloryfery grzeja to można trochę nawilzyc powietrze...poza tym czytałam, ze można do niego dolac np. rumianku, jak maluszek ma katarek i ma taka inhalacje w pokoju także przyda się:-)

aha, no i zamowilam kolderke i poduszeczke razem z poszewkami od takiej Pani, co się oglaszala na BB...wlasnie czekam na przesylke...polecam, wszystkie tkaniny sprowadza z usa, wkłady antyalergiczne... https://www.facebook.com/pages/kumkaeu/479954725408174 ja mam komplet nr6:rofl2:

Ostatnia edycja:
Ja kupiłam zestaw termometrów - smoczek i taki tradycyjny elektroniczny. Zastanawiam się nad takim bezdotykowym, ale nie mam pojęcia, który jest ok - a różne opinie słyszałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry