• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej hej hej!!
dawno mnie bylo, naskrobalyscie sporo - musze sie cofnac i nadrobic :-)

kate ja tez tak mialam hihihi
nie mysl za duzo tylko dzialaj, my na wizycie pytalismy czy mozemy i dzialalismy. Sex w ciaży jest bardzo przyjemny :-p

milagros kocyki przepiękne!!! Myślę, ze nie wytrzymam i kupie dwa ! Sa takie inne. No śliczne.

avocado dziekuje za stronkę, ktorą nam podalas. Rewelacja!!!

A u mnie bylo troszkę strachu. Tzn czuje sie i czulam rewelacyjnie, spacerowalam, chodzilam na zakupki no i na wizycie pani dr mnie opierniczyla, ze chyba za duzo.. Bo maluszek sie bardzo obnizyl. Musialam wiec zaniechac moje wychodzenie z domku i lezec na kanapie. Tragedia.. A tyle planow mialam :-)
dla mnie osoby zawsze aktywnej i wiecznie w biegu - bylo cieżko. No ale jak mus to mus.
lezalam grzecznie.
teraz juz wiem, ze jest wszystko w porzadeczku.
maluszek rozwija sie ksiazkowo. W zeszlym tygodniu moj synuś wazyl 1654g i uwaga MA WŁOSKI!!!! Jupiii
mam cudowny film z wizyty gdzie maluszek bawil sie stópka, lapal za kostke, macha paluszkami, smieje sie i robi minki, ma otwarte oczka i macha rączka.
no bosko!
dostalam pozolenie na plywanie jachcikiem, wiec dzis znow śmigamy z męzusiem korzystac z pogody.
Pozdrawiam Was Wszystkie!!

reklama
Sznurki, no wlasnie ostatnio pytałam o ciebie :) a ty buszowalas...kochana, odpocznij troche, jesteś juz w 3trymku. Dostałaś jakies leki na brzuszek czy tylko nakaz zwolnienia tempa?
Kurde spory synus, mój tydzień temu miał 1240g...a do transferu podchodzilysmy w tym samym dniu :)

Witam ze szpitala

Wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobic wszystkich wpisow...
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za in vitrowe mamusie &&&

Za tydzien dokladnie mam miec cc!!!!! OMG !!! Nie dociera to do mnie....
Dosc juz mam lezenia w szpitalu...no ale jeszcze troche i bedzie mam nadzieje po wszystkim a my w kompleie do domku wrocimy....

Pozdrawiam wszsytkich cieplo-pisze z.komorki stad te literowki....

Sznurki, zazdroszczę żeglowania.... Ja, na tym etapie ciąży już bym się nie zdecydowała, a straaaaaasznie tęsknię. W zeszłym roku już dawno sezon był rozpoczęty. W tym roku... pewnie się nie uda ale na pewno będziemy chcieli zarazić Małą żeglarskim bakcylem.

Różyczka - pięknie! Jeszcze tydzień i będzie TEN wielki dzień.

U mnie od wczoraj migrena... a miałam nadzieję, że mi już odpuści do końca ciąży. Nic... jeszcze tylko jutro pocierpię i będzie OK (u mnie królują 3-dniówki).

miliaa musialam brac znow nospa i spazmolin, zeby nie dopuscic do skurczu.
no i lezec lezec lezec..
Maluch jest duzy, ale dr mowi, ze to po tatusiu i ze ostateczna waga bedzie miedzy 3500-3700 .. :eek:
Hihi
ale mowil tez , ze maluszek ksiazkowo sie rozwija wiec jestem spokojna.

coleta my zeglujemy, ale nie wyplywamy za daleko.. Zeby nie bylo :-)
musielismy, szkoda bylo nie korzystac skoro jacht stoi na wodzie. A zalew jest taki piekny! Ostatni weekend bylo bosko no i cudownie bylo spac na wodzie , ach..

Witam mamusie:-).
Pozdrawiam wszystkie serdecznie. U mnie wreszcie zaświeciło słonko po tylu dniach ciągłego deszczu :happy:.
Sznurki udanego wypoczynku na żaglach. Różyczko już niedługo tydzień szybciutko minie i będziecie z maluszkami w komplecie:-).

Dziewczyny piękne te rzeczy kupujecie, takie małe cudeńka. Po prostu super:tak::tak::-):happy:.
Czy ktoś ma jakieś wieści od Gotadory? Długo się już nie odzywa:-(....Mam nadzieję że u niej i maluszków wszystko w porządku!

Mam do was pytanie, czy któras miała lub ma takie kłucia jakby w odbycie? mam tak od wczoraj. kłucia jakby w macicy i takie od pachwin mam od dawna ale takich w odbycie do tej pory nie miałam i nie wiem co o tym mysleć:sorry:.

Hola ja miałam takie wewnętrzne parcie, ucisk na odbyt, nie wiem czy o to Ci chodzi? Lekarz na ostatniej wizycie był to 25t4d mnie uspokoił, powiedział, że ciąża jest już ciężka a jest jeszcze nisko i dlatego czuję ten ucisk i że jeszcze 2 do 3 tygodni muszę wytrzymać i rzeczywiście nie czuję już ucisku jednakże teraz jak macica się podniosła źle mi się oddycha :crazy:

Madzialenak dziękuję. u mnie to tak jak pisałam takie kilku sekundowe ukłucia , jakbym siadła na igle:sorry:. lekki ucisk też mam ale przede wszystkim to kłucie. moja ciaż jeszcze nie jest taka duża bo to dopiero początek 17-tego tygodnia. w poniedziałek byłam na wizycie i wszystko było ok.

Hola myślę, ze to nic złego, pewnie ciąża uciska Ci na nerw.

Sznurki zazdroszczę żeglowania :eek: Synusia masz naprawdę dużego ale najważniejsze, że zdrowy z niego chłopak a poza tym chłopak musi być duży i postawny a nie karzełek :-)

Różyczka a więc odliczanie rozpoczęte ;-), zazdroszczę, że już za tydzień będziesz mogła przytulić swoje skarby.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny czy was plecy bola? Ja od wtorku mam bole dosc mocne ale z czasem przechodza i znowu wracaja... Takie cmienie, pulsowanie, klucie... Masakra. Juz nie wiem jak siedziec, jak lezec.... Do tego klucia brzucha po bokach i ogolnie to chyba wszystko mnie boli.

Ja sie chyba nie nadaje do bycia w ciazy, oby ten czas szybciej lecial!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry