• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aduś też jestem ciekawa ile twój mały będzie miał. Ja wizytę u gina miałam we wtorek ponad tydz temu, dokładnie 9 dni i z wagi 375 podskoczył do 400g. No ale to też na innym sprzęcie, usg robione.

reklama
Zakupy ciuszkowe :-)

P1020663.jpgP1020664.jpgP1020665.jpgP1020666.jpgP1020667.jpg

Załączniki

• P1020663.jpg
    P1020663.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 60
  • P1020664.jpg
    P1020664.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 67
  • P1020665.jpg
    P1020665.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 104
  • P1020666.jpg
    P1020666.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 61
  • P1020667.jpg
    P1020667.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 63
Witajcie dziewczyny :-)

dziękuje Wam za wszystkie kciuki i miłe słowa :-)

od wczoraj wieczór jestem w domu, jednak nie miałam jak nadrobić forum, dziś jedynie napiszę wiadomość, a myślę,że jutro będę już mieć więcej czasu. U mnie dobrze - maluszki wczoraj ważyły 540g i 520 g, tak więc rosną wzorowo. Ja dostałam leki na ciśnienie, a cysta do obserwacji. Wczoraj miała 15,5 cm, więc chyba ciutkę się zmniejszyła, kolejna wizyta za 3 tygodnie. Jak by była najgorsza opcja to i tak będę czekać na cc, wtedy dr ją wytnie, ale jestem dobrej myśli,że to nic złośliwego - dr mówił,że przez cały czas jak leczy trafiła mu się jedna pacjentka, której cysta okazała się złośliwa, pozatym moja urosła bardzo szybko, a złośliwce rosną długo. Mam nadzieje,że zniknie, albo chociasz się o wiele zmniejszy.

pozdrawiam Was serdecznie i jutro nadrobię zaległości w czytaniu :-)

Sony...super wieści!

madzialenak...ciuszki sa cudne...gdyby nie to, ze z ciuchow mam już wszystko to chętnie tez bym poszalała...kochana a zamowilas już lozeczko? jeżeli tak to pokaz jakie...

gotadora...ufff...kochana...martwilysmy się wszystkie o ciebie! ale dobrze, ze do nas wracasz. teraz odpoczynek, relaks. już i tak pol ciąży za toba, jeszcze tylko drugie tyle:-)
mam pytanko, bo to ty kochana kupowalas te kosze mojzesza? powiedz gdzie i za ile kupilas? one maja tez stelaz? bo my kupimy takie cos do naszej sypialni, żeby Marcel przynajmniej kilka tygodni spal z nami...

o matko! a mnie mama z tata przywiezli ziemniaczki młode z golabkami..najadłam się jak swinia...i nie mogę się ruszac, a Marcel siedzi mi już dosyć wysoko przy zoladku, wiec niewiele mi się już tam miesci:confused2: i teraz cierpie...

Miliaa mi się udało kupić na ebayu angielskim, w stanie super, akurat nikt nie zalicytował, więc udało mi się kupić za niewielkie pieniądze- jeden za 18 funtów, drugi za 16 razem z przesyłką, w sklepie są za 105 funtów. Są bez stelażu, ale mi na nim nie zależało, bo wiem,że mój mąż może zrobić takie jakie nam się bedą podobać.

dziękuje za troskę, to na prawdę miłe, tak się cieplej na sercu robi :-)

Gotadora - dobre wieści!!!
Magda - śliczne ciuszki dla małego mężczyzny!
Miliaa - mój ulubiony obiad... A ja dziś solidaryzuję się z Różyczka w szpitalnej niedoli i zrobiłam klopsiki w sosie koperkowy, z ziemniaczkami oraz marchewkę z groszkiem.

Gotadora no w końcu jesteś :-) cieszę się, że maluchy zdrowe i ładnie rosną a cysta mam nadzieję, że się wchłonie.

Dziewczyny powiedzcie jak z Waszym ciśnieniem i tętnem? Ja mam niskie ciśnienie ok 107/70 ale za to wysokie tętno od 91-97. Masakra, czuję jakby mi miało wyskoczyć zaraz serce. Wy też tak macie?

Miliaa jeszcze nie zamówiłam łóżeczka ale na allegro zbyt dużego wyboru nie ma bo ja chciałam kupić bukowe bo jest cięższe i bardziej stabilne, mebli sosnowych nie za bardzo lubię.
Myślę o takim: Łóżeczko bukowe KAMIL z szufladą + MIŚ Promocja (3293697845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., tylko ta cena jest trochę niska i nie wiem czy to nie jest badziewie.

Podoba mi się jeszcze takie ale sosnowe:
ŁÓŻECZKO SOSNOWE BABY ROSSY Z SZUFLADĄ + GRYZAKI (3292653002) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
madzialenak...co do ciśnienia to tez mam niskie, no ale puls okolo70-80...jak ostatnio przez te burze puls skoczyl mi do 94 a ciśnienie jeszcze obnizylo to tez myslalam, ze umre...ale przeszlo, wiec może u ciebie to tez chwilowe...
ja jak odpoczywam w chłodnym miejscu to mi się poprawia..
lozeczka oba sa cudne...bardziej to pierwsze mi się podoba...a cena srednia, nie mało i nie duzo...warto chyba się nad tym zastanowić...
ja kupuje z ikei, ale musze się przejechać i sprawdzić co to w ogole za meble sa:sorry:tak, żeby ze 3 lata przezylo to lozeczko:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry