lawendowy_sen
Fanka BB :)
O, też fajne. A w razie, jakby kolor się znudził, to nawet można przemalować 
Przyjadę, przemaluję, pamiętaj

Przyjadę, przemaluję, pamiętaj

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. I kogo tam będę kładła spać, chyba tylko moje pekińczyki za karę
. Ciekawe czy ma opuszczane barierkę, bo to fajna rzecz.
Mam nadzieję, że jeszcze troszkę i będziesz mogła dla swojego dzidziulka kupować ubranka i takie piękne mebelki czego życzę Ci z całego ♥
. Jak to mu wytłumaczyć że to taki "element dekoracyjny"
. Już wiem, zdejmę tą przednią część łóżeczka i powiem mu że to nowa sofa 

.
- zobacz jakie mam duże oczy i wszystko wypatrzę. Nie schowasz się.
. Kiedy ten czas minął? Czyżbym aż tyle przegapiła? Ja się chyba już starzeję, bo Wy niedługo mamusiami zostaniecie, a mi się wydaje że to wczoraj było jak większość z Was testowała. Ehhhh, nie widzimy jak się starzejemy, tylko jak nam dzieci rosną
.

myślę, ze bez problemu byś go przekonała 
My się starzejemy to prawda, ja tego nie czuję ale widzę po mojej chrześnicy, która w sierpniu kończy 6 lat a do dnia dzisiejszego mam przed oczami obraz jak odwiedzam siostrę w szpitalu po porodzie i trzymam takiego malusiego bobasa hmmm szok a tu taka pannica nam urosła. Mój mąż 23 lipca kończy 40 lat
dostanie piękny prezent z miesięcznym opóźnieniem- wymarzonego syncia ;-)
ja aktualnie czytam opinie o lozeczkach z ikei i ku mojemu zdziwieniu nie sa takie zle...chyba zaryzykuje...:-) 
normalnie mój maz czasem wieczorkiem winka się napije a mi jezor wisi...ale tak to jest, ze zakazany owoc najlepiej smakuje. przed ciaza praktycznie w ogole nie pilam