• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzialenak śliczne łóżeczko. MI zawsze podobały się białe meble ze względu na "niewinność" jaką sprawiają. Jednak jak wykańczałam pokoje to wszędzie mam ciemne kolory mebli złamane jasnymi barwami podłóg i ścian.

Ale znalazłam bardzo ładne łóżeczko, nawet bym je kupiła, ale mam 2 przeszkody (czyli nie mam białych mebli i nie mam dla kogo kupić). Cena dość wysoka, ale jak kupowałam siostrzenicy łóżeczko jak się urodziła to w canpolu w Warszawie za włoskie łóżeczko zapłaciłam coś koło 1300.

GOOD NIGHT PURE 70x140- Bellamy by La Millou (3301963081) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

właśnie mi się to cudo spodobało. Ale nijak ma się ono do mebli bawaria z brw jakie mam w sypialni :zawstydzona/y:. I kogo tam będę kładła spać, chyba tylko moje pekińczyki za karę :rofl2:. Ciekawe czy ma opuszczane barierkę, bo to fajna rzecz.

Ehhhh, patrzę na te Wasze zakupy to mam ochotę sama coś kupić. No cóż, będę wypatrywać coś dla 2,5 latki, przynajmniej siostrzenica się ucieszy.

Gotadora dzięki bogu że z Tobą i dziećmi ok. Torbiel na pewno się wchłonie. Tylko teraz dużo wypoczywaj bo widząc po wadze, to masz już kogo dźwigać w brzuszku.

Sylwia piękne te łóżeczko:tak: Mam nadzieję, że jeszcze troszkę i będziesz mogła dla swojego dzidziulka kupować ubranka i takie piękne mebelki czego życzę Ci z całego
Jak Twoje samopoczucie? Jest już trochę lepiej?

Madzialenak tak trochę różnie u mnie. "Czasem słońce, czasem deszcz" jak to w życiu. A może to mi wariatce tak się wydaje, że tak powinno być. :confused2:

W cud raczej już nie uwierzę, ale może znajdzie się kiedyś specjalista co wymyśli coś dla mnie. Czas pokaże.

Póki co tak mnie nęci to łóżeczko, zamówiłabym....kurcze.....tylko mój M to by się chyba strasznie zdziwił po co mi to :-D. Jak to mu wytłumaczyć że to taki "element dekoracyjny" :rofl2:. Już wiem, zdejmę tą przednią część łóżeczka i powiem mu że to nowa sofa :rofl2::rofl2::rofl2:.

Gotadorka widzę Cię :szok: - zobacz jakie mam duże oczy i wszystko wypatrzę. Nie schowasz się.

Gotadora jak zobaczyła moje wielkie oczy to do łóżka uciekła. Wypoczywaj kochana w trójpaku, jeszcze niecałe 20 tyg i się rozpakujesz. Oj zatęsknisz wtedy za czasami kiedy byłaś w ciąży ;-). Oczywiście jak się lepiej będziesz czuła to poproszę o jakieś nowe fotki rozrabiaki i królewny ( na bloga czy tutaj). Bo jakoś mi smutno, że cały czas czytam i oglądam to samo na Twoim blogu.

madzialenak a u Ciebie już 30 tydzień leci :szok:. Kiedy ten czas minął? Czyżbym aż tyle przegapiła? Ja się chyba już starzeję, bo Wy niedługo mamusiami zostaniecie, a mi się wydaje że to wczoraj było jak większość z Was testowała. Ehhhh, nie widzimy jak się starzejemy, tylko jak nam dzieci rosną :laugh2:.

Idę dziewczynki spać. Obaliłam pół winka, humor znacznie lepszy. Tylko jak ja teraz dojdę do sypialni na poddasze? Oj procenty szaleją, a ja mam bardzo słabą głowę. Nie pozostanie mi nic innego jak nocka na kanapie w salonie jak wejście na górę okaże się zbytnim wyzwaniem. :rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Sylwia wczoraj poszłam spać i nie doczytałam Twoich postów :blink:
Też mam nadzieję, że trafisz w końcu na odpowiedniego specjalistę od "trudnych przypadków", który się Tobą zajmie jak należy bo to już są kpiny, że nikt z tak wielu niby "specjalistów" nie wie jak zadziałać na Twoje endometrium.
Z tym łóżeczkiem to dobra wymówka przed mężem "element dekoracyjny" :-D myślę, ze bez problemu byś go przekonała :tak:
A ja już rzeczywiście 30 tc, sama nie wiem kiedy to zleciało, do tej pory przypominam mężowi jak czekałam aby w końcu minął 12 tc a tu już z górki :szok: My się starzejemy to prawda, ja tego nie czuję ale widzę po mojej chrześnicy, która w sierpniu kończy 6 lat a do dnia dzisiejszego mam przed oczami obraz jak odwiedzam siostrę w szpitalu po porodzie i trzymam takiego malusiego bobasa hmmm szok a tu taka pannica nam urosła. Mój mąż 23 lipca kończy 40 lat :szok: dostanie piękny prezent z miesięcznym opóźnieniem- wymarzonego syncia ;-)

Sylwia główka nie boli po wczorajszych % ? Pewnie dobrze Ci się spało dzięki nim ;-)

Ostatnia edycja:
madzialenak...cudny wybor...chyba najlepszy! lozeczko piękne:tak: ja aktualnie czytam opinie o lozeczkach z ikei i ku mojemu zdziwieniu nie sa takie zle...chyba zaryzykuje...:-)

Sylwia...ty mi tu o winach nie pisz...ja cie bardzo proszę... na wino i szmpana mam ochote już od jakiś 7 miesiacy:-D:-p normalnie mój maz czasem wieczorkiem winka się napije a mi jezor wisi...ale tak to jest, ze zakazany owoc najlepiej smakuje. przed ciaza praktycznie w ogole nie pilam:-D
kiedy testuje siostra?

reklama
Miliaa właśnie oglądam łóżeczka z Ikei, które wybrałaś? Ja jakoś nie mam przekonania do Ikei i nie umiem tam kupować. Jedyne co tam kupiłam to elementy ozdobne do domu.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry