• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Miliaa fajny zestaw. Ja właśnie dostałam odpowiedź od sprzedawcy białego łóżeczka, że mogą zrobić mi inny kolor i tak sobie myślę o 2 kolorowym biało-brązowe bo nie wiem jakie mebelki mały dostanie do pokoju a tak to i ciemne i białe będą pasowały.

Madzialenak oj jak się dobrze spało, aż strach się przyznać, że ja dopiero o 10 się zwlekłam z łóżka. Ale niestety przesadziłam i dzisiaj tak mnie głowa boli . Ja niestety nigdy nie miałam mocnej głowy do trunków, bo nigdy nie lubiłam napoi wyskokowych. Jak w ciągu roku wypiłam do 5 kieliszków łącznie wszystkich trunków to max. A wczoraj poszło pół butelki winka, sama nie wiem jak ja to sama wysączyłam .

Jak planowałam macierzyństwo, to planowałam prezent na 30 urodziny męża. Myślałam że jeszcze na studiach zajdę w ciążę, a urodzę na stażu podyplomowym. Czas mija, mój mąż w styczniu skończył 33, a my dalej walczymy. 4,5 roku zmagań o dziecko i mam wrażenie że nadal jestem w tym samym miejscu i z marnymi perspektywami. Ale za to Twój mąż dostanie taki piękny prezent .

Czas mija bardzo szybko. Ja też pamiętam kiedy moja siostra powiedziała mojej mamie o ciąży i zakazała mi mówić, bo chciała to osobiście zrobić. Oczywiście pocztą pantoflową informacja do mnie dotarła szybciej . Pamiętam jak siostra zaczęła rodzić dzień przed planowaną cesarką. Odeszły jej wody, do szpitala koło 40 km, w dodatku trzeba się przebić przez pół Warszawy. I jedno wspomnienie zostanie chyba ze mną jako to najpiękniejsze - kiedy położna na sali operacyjnej podała mi małą Patrycje na ręce, a ja się bałam że jej krzywdę zrobię, bo była taka malutka. 48 cm i 3.040 kg szczęścia, te malutkie rączki i nóżki. Te oczka.... A teraz już moja siostrzenica ma już 2,5 roku.

miliaa już nie będę kusić, obiecuję. Zakazany owoc zawsze najlepiej smakuje, już taka nasza natura. Jeszcze troszkę kochana i Ty wrócisz do dawnych smaków. Moja siostra testuje w najbliższy czwartek – dzisiaj ma 8 dpt 3 dniowych zarodków.

Ja idę i zabiorę małą na lody. Wczoraj byliśmy po truskawki i jej obiecałam dzisiaj kolejną wyprawę, bo tak Patrycja lubi jeździć samochodem.

Miłego dnia dziewczynki.

Gotadora jak zobaczyła moje wielkie oczy to do łóżka uciekła. Wypoczywaj kochana w trójpaku, jeszcze niecałe 20 tyg i się rozpakujesz. Oj zatęsknisz wtedy za czasami kiedy byłaś w ciąży ;-). Oczywiście jak się lepiej będziesz czuła to poproszę o jakieś nowe fotki rozrabiaki i królewny ( na bloga czy tutaj). Bo jakoś mi smutno, że cały czas czytam i oglądam to samo na Twoim blogu.

dziękuje :-) niedługo dopiszę stronę na blogu, no i oczywiście zdjęcie mojego balonika też tam będzie, a mam wrażenie,że co dzień jest coraz większy, wiele osób myśli,że ja tuż tuż, a mam przed sobą jeszcze cztery miesiące i prawdę mówiąc zaczyna mnie przerażać jak będę wygladać we wrześniu, czy dam radę chodzić... zaczęly puchnąć mi nogi - może ktoś zna sposób na puchnięcie nóg?

właśnie mój M odjechał, za jakieś 3 tygodnie znowu wpadnie na chwilę, jeszcze półtorej miesiąca będę sama

sorry,że ja tylko o sobie, ale już będę mogła nadrobić zaległości w czytaniu :-)

Madzialenak łóżeczko ładne, cena niska - jeśli produkuje się dużo jednakowych łóżeczek cena może być niska, plus trzeba je samemu złożyć, zapewne mają tanie śróbki, czy co tam trzeba do skręcenia łóżeczka. Pamiętam,że ktoś napisał po zakupie łóżeczka w podobnej cenie,że mąż użył inne wkręty, zawiasy i było o wiele lepsze. Tanie nie zawsze oznacza niedobre

Madzialenak łóżeczko ładne, cena niska - jeśli produkuje się dużo jednakowych łóżeczek cena może być niska, plus trzeba je samemu złożyć, zapewne mają tanie śróbki, czy co tam trzeba do skręcenia łóżeczka. Pamiętam,że ktoś napisał po zakupie łóżeczka w podobnej cenie,że mąż użył inne wkręty, zawiasy i było o wiele lepsze. Tanie nie zawsze oznacza niedobre[/QUOTE]

Gotadora masz rację, nie zawsze za ceną idzie jakość. Na przykład ta strona o kosmetykach, którą Avocado umieściła , tam babka, która testuje i ocenia kosmetyki niejednokrotnie chwali i poleca produkty dosłownie za kilka złotych na które często nie zwraca się uwagi a jak się okazuje są one zdecydowanie lepszej jakości w porównaniu do drogich reklamowanych kosmetyków.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry