• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak ma co dzień stosujecie dziewczyny te probiotyki?czy raz na jakiś czas przy "problemie".? My oprócz wit D nic nie bierzemy.. Zbyt wiele sprzecznych opinii usłyszałam na temat podawania probiotyków i już całkiem zgłupiałam

Tak ma co dzień stosujecie dziewczyny te probiotyki?czy raz na jakiś czas przy "problemie".? My oprócz wit D nic nie bierzemy.. Zbyt wiele sprzecznych opinii usłyszałam na temat podawania probiotyków i już całkiem zgłupiałam
Ja już nie podaje. Podawałam do 3mca życia. Gdy Marcelina rozchorowała się i brała antybiotyk dostała probiotyk i miałam podawac jeszcze tydzien po zakończeniu antybiotyków. A tak pediatra powiedziała, że nie ma potrzebu na wyrost to samo z wit.C.

Dziewczyny dlaczego jak patrzę na stronę gemini to leki są za jakąś cenę A jak idę to kupić to są droższe? Odbiór osobisty zamówionych leków jest tylko w Gdańsku niby A kogo te niższe ceny dotyczą? Nie czaję wogole...

Ja przez pierwsze 3 miesiace i jak dostajw antybiotyk to w czasie brania i jeszcze przez 2-3tyg po.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry