• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kate ja również nic nie wiem o opryszczce, mam nadzieje,że to nic groźnego i szybko się z tym uporasz

Asia :-) super,że maleństwo jest już z Tobą - trzymam kciuki &&&& a co do Twojego pytania to:

w Invimed miałam flexiparine lub clexan:
1. po transferze ze "świeżych" zarodków dr kazał mi brać po 12 dniach od transferu :confused: ( wtedy już beta wychodziła mi zero)
2. crio - kazał brać od razu ( ale czemu nie wiem, nigdy nie zrobiono mi tam żadnych badań)
3. crio - znowu musiałam brać ( do testu)

w Invicta nie musiałam

Kate ja swego czasu opryszczke mialam czesto ale zaczelam stosowac plastry i teraz mam raz na jakis czas przewaznie jak przremarzne albo tez jak za duzo siedze na słoncu
albo tez zovirax uzywałam

Dziewczyny, nabrałyście zawrotnego tempa! Ale fajnie, że tak się ruszyło nasze forum. Niestety mam chyba najcięższe dwa tygodnie pod względem ilości pracy i jestem z Wami na bieżąco, ale nie mam kiedy pisać, walczę wciąż z czasem. W lipcu mam nadzieję, że się uspokoi, może nie od razu, ale już pracuję rzutem na taśmę...

Dziewczyny a właśnie na co niby ma dzialać clexane po in vitro, bo tak ogólnie to wiem:-) przeczytałam na bocianie ,że nie ma wskazan do jej stosowania po crio, jednak lekarz udzielający tej odpowiedzi nie wyjaśnił dlaczego
Gotadora czyli bez clexane się udało:-)

a to my :-) z ostatniej chwili :-)

22 tydzien2.jpg22 tydzien.jpg

Załączniki

• 22 tydzien2.jpg
    22 tydzien2.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 96
  • 22 tydzien.jpg
    22 tydzien.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Aduś wiem ... byłam w szpitalu, widziałam inne brzuszki ... jak ja będę w październiku wyglądać? mąż mówi,że będzie za mną chodził i trzymał mi brzuch :baffled: albo będę potrzebować balkonika ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry