• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzińdybry )
Gotadora ślicznie wyglądasz. Dla pocieszenia, ja mam jedno maleństwo, a też prawie 100 w obwodzie.
Madzialenak ja przez sobote i niedzielę stóp nie poznałam, istne Shreki.
Kate współczuję, ale jak już ją wcześniej miałaś to się nie martw na zapas. Kciuki za wizytę.
Trzcinka podziwiam, całą ciążę chodzić do pracy.
Misia to już koniec ciąży, ale początek czegoś nowego :)
Milagros mój też jest mały :) znaczy się wg tabelek w normie.
Asia ja po transferze nie miałam objawów ciąży, a przy ciąży biochemicznej i bez ciąży po iui mnie piersi bolały. Czyli odwrotnie niż piszą :)
Miliaa współczuję, mój brzuszek już wielki, ale jeszcze nie swędzi. Czekam:)

reklama
Miało być ochłodzenie, ale wczorajszy deszcz go nie przyniósł. U mnie zapowiada się kolejny upalny dzień.
Mi już jest gorąco.
Ale Wam życzę udanego dnia. No i chyba cienia :-)

1011295_596371450393712_728968960_n.jpg

Hej dziewczynki ja znów na chwilę tu wskakuję:) Mam pytanko, ilu z Was po podaniu dwóch zarodków trafiły się bliźniaki? Czy rzadziej się to udaje i jeden się faktycznie najczęściej wchłania? Ściskam mocno,

Lawendowy...hahaha...mój maz i ciasto:-D:-D on trochę antytalencie do kuchni jest:-p tzn teraz gotuje, ale mysle, ze ciasto by go przerosło. poza tym mój maz ciagle uważa, ze musi walczyc z waga, wiec jakbym go poprosila o zrobienie czegos słodkiego, to jego spojrzenie by mnie przetracilo:confused2:

Kate...mocno zaciskamy kciuki &&&&&&

Sony
...ty wyglądasz jak shrek ze swoimi nogami a ja jak hulk z moimi rekami...razem to byśmy były smieszne:-p:-D

gotadora cudny masz ten brzuszek...zazdroszczę Ci go...sama chcialabym już mieć jakikolwiek..a narazie to tylko oponka:P Ael myślę, że tak moze za miesiąc coś sie już pojawi co?? Jak to było u Was? kiedy pojawił się brzuszek??:)

Ikasia, z brzuszkiem to chyba zalezy od tego jak jestes zbudowana - tu glownie biodra i to czy jestes szczupla czy mssz troche tluszczyku.

Ja bioder kobiecych nie posiadam stad brzuch byl bardzo szybko i rosnie mi tak do przodu, nic na boki. Od tylu nie widac a z przodu jak piramida ;) brzydko to wyglada. Mam juz w obwodzie 93cm.... A wczesniej bylo cos 72....

Dzieńdoberek:-)

Gotadora bardzo ładne brzusio już wychodowałaś:tak:;-)

Kate trzymam mocno kciuki za wizytę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!! Na pewno wszystko z maluszkiem jest w porządku!!!!

Lawendowy za twoje zdrówko tańczymy z Rudolfem odkąd napisałaś o swoich problemach. musi byc dobrze i nie ma innego wyjścia, bo przecież w tym roku zajdziesz w ciąże!!!!! Więc musisz być zdrowa:tak::happy2:

Miliaa, Sony to ja jestem super shrek, bo mnie i dłonie i stopy puchną jak balony. najgorzej mam rano, nie mogę nic złapać dłońmi i ledwo dochodzę do toalety takie mam obolałe i napuchniete podeszwy stóp:confused:.

Dziś u mnie od samego rana leje z przewami i przyjemnie chłodno sie zrobiło:blink:.

Miłego dnia dla wszystkich mamusiek:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry