• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Lawendowy...o jejusku, co piękne ciastunio! moja tesciowa zrobila dziś podobne, tylko z kawałkiem biszkoptu...było pycha!:-) ale twoje tez bym wciagnela!:-D biore przepis i jak dojde do siebie, w sensie będę mogla już trochę postac to zrobie...bo slina leci:tak:

Kate...jak ja ci zazdroszczę, ze jutro idziesz do dr. proszę zapytaj się o te klucia w pochwie, macicy, ogolnie tam na dole...i czekam na informacje:-) oczywiście trzymamy kciuki, tylko podaj godzine wizyty, zebysmy wiedzieli kiedy te kciuki zacisnac:tak:

Asia...mnie piersi bolały dokładnie w 8 tc, wcześniej nic...także jeżeli chodzi o mój organizm to nie był to wyznacznik...a progesteron najlepiej zbadaj i wtedy zwiększaj ewentualnie dawki luteiny czy dupka, bo samej bez badan nie ma co kombinować. ja badałam progesteron razem z beta w 9dpt.

a mi dziś tak brzuch wywala, tzn czuje jak mi rosnie...pepek mi wyrzuca na wierzch...a ciagnie mnie po bokach jak nie wiem co, swędzi i drapie. chyba Marcel rzeczywiście nie ma miejsca...brzuch miekki, wiec nie to stawiajaca się macica. w ogole jakos slabo się czuje, maly kopie mnie po plucach, zebrach, mam plytki oddech, slabo mi...jak ja się ciesze, ze od jutra ma być ochłodzenie:-D bo inaczej bym się wykonczyla...

Miliaa mój mały od 3 dni wyrabia takie niezłe wygibasy, że aż się boję;-)brzuch mi chodzi we wszystkie strony i co chwila wybrzuszenia widać.
U nas dzisiaj w końcu deszcz popadał, od kilku tygodni była susza... bardzo się cieszę, że od jutra po max. 19,20 stopni będzie.

Lawendowy Sen ja także skorzystam z przepisu, mężowi już ślinka cieknie :happy2:

Miliaa świetne uczucie jak tak kopie...moja mała mnie kopała po pęcherzu i najgorsze było to ,że musiałam leżeć a tu się nie dało , bo wciąż myślałam ,że się posikam. W końcu założyli mi pesar i psychicznie odpoczęłam , nie miałam już wrażenia ,że lada moment poczuję jej nóżkę miedzy moimi nogami:-D

Dziewczyny a ja polecam schłodzony koktajl truskawkowy, normalnie uzależniłam się od niego:zawstydzona/y:
Codziennie miksuję sobie maślankę z truskawkami i cukrem (bo jest kwaśne) i wypijam 3 szklanki.

Miliaa ja miałam pesar założony w 32 tc...mała od początku, jak tylko ułożyła się wygodnie to stópki miała nad samą szyjką i lekarka stwierdziła,że zrobiła jej naturalny masaż , tyle ,że za wcześnie :-D Brałam fenoterol i isoptin , bo w końcu dostałam skurczy i to w ogromnej dawce . W szpitalu jak wylądowałam po raz enty to byli pewni ,że w końcu małą przenoszę.
W 37 tyg lekarka wyciągnęła mi pesar i za dwa dni córeńka była juz z nami, czyli pesar ją chyba trzymał

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry