• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Asiu ja na twoim miejscu zbadalabym bete w 7dpt gdyz masz mrozaczka ktory moze troche pozniej sie zaimplantowac, Ja w 6dpt dwoch blastusiów mialam bete tylko 9 i juz myslalam ze to c. biochem... rozkrecila sie dopiero pozniej.
Asiu a powiedz od ktorego tc zaczelas miec problemy z szyjka zanim zalozyli Ci pessar? Ja od 3 tyg tez jestem na fenoterolu i isoptinie i musze powedziec ze od paru dni twardnienia brzucha sa coraz rzadsze.. jedynie co to kopniaki i przekrecanie małego zaczeło być bolesne.
Kate jutro kciuki na wizycie :tak::tak:

reklama
Aduś od 28 tc...skracała się...miesiąc byłam w szpitalu i w końcu po posiewie stwierdzili ,że zakładają i już. Skurcze miałam całly czas ...raz lżejsze raz mocniejsze...na ktg dochodziły często do 90 .

Asiu to dlugo zwlekali z założeniem, ale 28 tc jest juz troche bezpieczniejszy.. u nas w szpitalach pessarow nie zakladaja tylko szwy, mi załozyli w sumie po 3 dniach szew.. A pamietasz jakiej dlugosci szyjke mialas jak trafiłaś do szpitala?

Chciałabym się z Wami wszystkimi spotkać jak juz będziemy szczęśliwymi Mamami,zobaczyć te cudowne i tak wyczekane wspaniałe istotki. każda z nas tyle przeszła, że można by to wszystko spisać jako poradnik dla tych co rozpoczynają próby. To forum to dla mnie jak przyjaciel, ktory wspiera jak nikt. A wokół mnie same beztroskie przyszłe mamy dla ktorych jedynym zmartwieniem są pojawiające się rozstępy i dodatkowe kilogramy. Brak świadomości z możliwych zagrożeń, czasem tego im zazdroszcze. Dobranoc

Kate ja również chciałabym spotkać się ze wszystkimi dziewczynami, a spotkania w realu są na prawdę super, bo zdarzało nam się w węższym gronie już spotykać :-)

Kate trzymam jutro kciuki za dobre wieści na wizycie, a szczególnie, aby dr Cię uspokoił odnośnie opryszczki i poradził dobre lekarstwo &&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry