Waleczna36
Fanka BB :)
Dr jak robił mi usg i powiedział że są malutkie bez torbieli czyli wszystko dobrze z nimi.A to nie są pozostałości po stymulacji? Bo mi jajniki dokuczały do 13tc,bo były ogromne.
Sama nie wiem, zapytam tego na prenatalnych.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dr jak robił mi usg i powiedział że są malutkie bez torbieli czyli wszystko dobrze z nimi.A to nie są pozostałości po stymulacji? Bo mi jajniki dokuczały do 13tc,bo były ogromne.
Cześć dziewczynyprzygarniecie mnie z innego forum tzn po invitro ? Niektóre pewnie mnie kojarzą a niektóre wcale weic mała historia o mnie...
Moja walka o starania trwała kilka ciężkich lat, inseminacje, dwie procedury invitro, dwie stymulację, poronienia... I ciaza moja teraz ktroa ma 10 tc
Jeszcze troszkę nie wierze, boję się i ogólnie czekam jak na szpilkach na badanie prenatalne które mam 9 październikabrzuszek rośnie, mdłości są więc objawy jak to powedzial Dr zrowej ciąży.
Miło będzie powymieniać się doświadczeniami i nowosciami a co ważniejsze cennymi radami
Wszystkim tu obecnym gratuluję i wspólnie czekajmy do rozwiązania naszych małych serduszek ❤
Prenatalne na 9 października, a termin mam wstępnie na marzec dokładnie będę wiedzieć na badaniu 09.10Gratulacje!! Witamy u nas.
Pisz na kiedy masz termin!
No i kiedy mamy trzymać kciuki za prenatalne![]()
Witam w grupie i gratuluję ciąży☺.Prenatalne na 9 października, a termin mam wstępnie na marzec dokładnie będę wiedzieć na badaniu 09.10
Dzieki za miłe przywitanie![]()
Woooow już 16tc?Witam w grupie i gratuluję ciąży[emoji5].
W pierwszej ciąży po takich przejściach to chyba normalne, że reaguje się stresem na każde najmniejsze ukłucie. Jak masz możliwość to korzystaj i odpoczywaj[emoji5].
Ps. Ja mam termin na 17 marca a leci już 16tc, więc u Ciebie będzie to raczej końcówka kwietnia[emoji6].
No leci to szybko☺. Będzie drugi łobuz. Z usg starszy o tydzień, więc pewnie znów wielkie chłopisko wyjdzieWoooow już 16tc?
Znasz już plec?
Marzec jest super, moja Lilka jest z 27.03.[emoji177]
Witamy! Gratulujemy! I trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.Prenatalne na 9 października, a termin mam wstępnie na marzec dokładnie będę wiedzieć na badaniu 09.10 [emoji846]
Dzieki za miłe przywitanie [emoji8]
Woooow już 16tc?
Znasz już plec?
Marzec jest super, moja Lilka jest z 27.03.[emoji177]
Ja też mam marcowe dziecię [emoji7] łobuz straszny, ale kochanyWitam w grupie i gratuluję ciąży[emoji5].
W pierwszej ciąży po takich przejściach to chyba normalne, że reaguje się stresem na każde najmniejsze ukłucie. Jak masz możliwość to korzystaj i odpoczywaj[emoji5].
Ps. Ja mam termin na 17 marca a leci już 16tc, więc u Ciebie będzie to raczej końcówka kwietnia[emoji6].
Witamy! Gratulujemy! I trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.
Ciesz się ciąża, bo szybko czas leci [emoji6]
Pierwsza ciąża to stan, w którym każde kłucie jest zmartwieniem, ale to normalne. [emoji8]Ja też mam marcowe dziecię [emoji7] łobuz straszny, ale kochany
Podwójne szczęście☺☺. Gratulacje i witamy na wątku. Wyprawkę już szykujecie?Witam się i ja ze wszystkimi Mamusiami
19 tc termin na 28.02 z planowanym cc.
Ciąża bliźniacza![]()