nieagatka
Fanka BB :)
A imię macie?No leci to szybko[emoji5]. Będzie drugi łobuz. Z usg starszy o tydzień, więc pewnie znów wielkie chłopisko wyjdzie[emoji16].
Jaka wogole będzie różnica wieku?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A imię macie?No leci to szybko[emoji5]. Będzie drugi łobuz. Z usg starszy o tydzień, więc pewnie znów wielkie chłopisko wyjdzie[emoji16].
Gratulacje!Witam się i ja ze wszystkimi Mamusiami [emoji2324]
19 tc termin na 28.02 z planowanym cc.
Ciąża bliźniacza[emoji3059]
Ja cala ciaze lezalamNooo nerwy są okropne, coś kuje długo boli dłużej zaraz się kładę i leżę jak Kłoda, a to pachwiny bolą i stres potęguje
Już jestem siwa od nie farbowanie przez te dwa miesiace a jeszcze miesiąc to będę jak gołąb wyglądać![]()
Dokładnie 2,5 roku. Imię byłoby dla dziewczynki, z chłopakiem będzie problemA imię macie?
Jaka wogole będzie różnica wieku?![]()
U nas było odwrotnie - mieliśmy imię dla chłopca, a dla dziewczynki był problem. Chyba do 25tc albo i dłużej nie mogliśmy dojść do porozumienia.Dokładnie 2,5 roku. Imię byłoby dla dziewczynki, z chłopakiem będzie problem[emoji57]. Choć dziś przyszedł mi do głowy Emil, ale jak przeczytałam znaczenie imienia, to zaczęłam się wahać.
Super zawsze chciałam dwójkę chłopakówNo leci to szybko☺. Będzie drugi łobuz. Z usg starszy o tydzień, więc pewnie znów wielkie chłopisko wyjdzie.
To będziesz miała wesołoWitam się i ja ze wszystkimi Mamusiami
Ciąża bliźniacza![]()
@Iskra_82 już doczytałam że 2,5 rokuSuper zawsze chciałam dwójkę chłopakówa jaka u Ciebie będzie różnica wieku między dziećmi?
Dziękuję za miłe przyjęciePodwójne szczęście☺☺. Gratulacje i witamy na wątku. Wyprawkę już szykujecie?
DziękujęGratulacje!
No to na nude nie będziesz narzekać przy dwójce [emoji16]
Witam się i ja ze wszystkimi Mamusiami
Ciąża bliźniacza![]()