• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja do szpitala brałam rozek, kocyk,skarpetki i pajace dla dziecka. Używałam tylko pajacykow z hm, bylo mi najwygodniej. Dla siebie koszulka do porodu,ktora wyladowala w koszu po i jeszcze dwie mialam na przebranie tyle ze ja po 48h wychodzilam już.
kochana jesli dobrze kojarze to chyba ty mialas problem z zatkanym nosem w ciazy? Jak sobie radzilas? Bo mi tak zostalo po covidzie ;( robie inchalacje z soli i pryskam woda morska ale slabo pomaga - bardzo mi to dokucza ;( A ile mialas tych pajacyków? Czy pampersy tez trzeba brac?

reklama
kochana jesli dobrze kojarze to chyba ty mialas problem z zatkanym nosem w ciazy? Jak sobie radzilas? Bo mi tak zostalo po covidzie ;( robie inchalacje z soli i pryskam woda morska ale slabo pomaga - bardzo mi to dokucza ;( A ile mialas tych pajacyków? Czy pampersy tez trzeba brac?
Słabo sobie pomiglam,amol, sinulan po porodzie mi zostało, przerosły mi malzowiny, mialam teraz wypalane i czekam jeszcze na zabieg korekty przdgrody nosa za rok. Pajace jeden na dzien ubieralam bo mialam to szczescie ze nie było wpadek typu siku i kupa. Pampersy tez mialam swoje.

@bazylia128 ja raczej też biorę 5 kompletów ubranek 🤔
A co do pampersów wszystkie bralyscie rozmiar 0? Czy 1? Ja z mężem ważyłam przy porodzie 3800, mały też nie zapowiada się maluszkiem i zastanawiam się czy nie wziac od razu jedynek? Czy jednak kupić najmniejsze opakowanie zerówek?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry