• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

trzcinko, 100% racji :-)
Ja jeszcze dziś rano mam wizytę u mojej Dr prowadzącej - i tym bardziej nie śpię bo rozmyślam co tam nam powie. Wczoraj rano miałam skurcze - nawet się ogoliłam i wyszykowałam do szpitala ale... przeszły więc nadal przepowiadające... Jestem bardzo ciekawa jak tam szyjka się trzyma i czy są jakieś zwiastuny.
To teraz jak Misia już rozpakowana - mocno trzymam kciuki za Ciebie.

reklama
Witam Was o świcie.

Misia, gratuluję szczęśliwego rozwiązania. Utul i ucaluj Lideczke. I ciesz sie urokami macierzyństwa.

A ja juz czekam na izbie przyjęć.
Z góry dziekuje za nie trzymanie kciukow;)

Czesc Dziewczyny,

Memories, Ikasia
, gratuluje rosnacych szkrabow .

Miliaa, piekna, pierwsza bryka dla synusia.

Sony,
trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki krzywej.

Pingwinek, trzymaj sie kochana. Mam nadzieje,ze wszystko ograniczy sie tylko do diety.

Lawendowy , powodzenia na dzisiejszym zabiegu.

Misia, Gratuluje coreczki!!!! Duza z niej dziewczyna. Zycze Ci abys szybko odzyskala sily . A jak z pokarmem??? Ucaluj Malutka!!!

Gotadora, powodzenia na wizycie i milego podgladanka dzieciaczkow.

MILEGO DNIA!!!!

Misia-> jak miło z rana jest przeczytać taką wiadomość, że córeczka jest już z Tobą, bardzo serdecznie Ci gratuluje i oby jak najszybciej minęły Twoje dolegliwości, dużo zdrówka dla Ciebie i Lideczki:-):-):-):-):-):-):-)

Ja dziewczyny, mimo, że nie jestem jeszcze w tak bardzo zaawansowanej ciąży to też jestem rannym ptaszkiem, czasem budzę się o 4 i nie spie do 6 a potem znowu zasypiam. A jak max pośpię do 8 to już jest mega wyczyn:) Dlatego myślę, że jak będę miała większy brzusio to będę też miała takie problemy ze snem. Ale co tam, dzidzia ma się w porządku i to jest najważniejsze :-) Dziękuję Wam wszystkim:happy2: i miłego, spokojnego dzioneczka:-):-):-)

Widzę lawendowy, że się nie nudzisz na izbie przyjęć :-). Ja pamiętam jak czekałam 5 h na przyjęcie do szpitala na histeroskopię, a potem kolejne 3 na zabieg. A badanko trwało 10 minut.

Niestety realia polskiego lecznictwa publicznego są poniżej krytyki.

Misia dużą dziewczynkę urodziłaś :-) Gratuluję.

Misia :-):-D:-):-D:-) ale Lidka duża!!! super! gratulacje!!! i szybkiego powrotu do formy!

Lawendowy Sen jestem z Tobą!

co do szpitala to ja aż tak narzekać nie będę, bo specjalnie dla mnie zorganizowano łóżko z innego oddziału i zrobiono dostawkę ;-) trochę było mi głupio, bo innym odmówiono

ja czekam na mój autek, bo musiałam do warsztatu oddać, bo mi się kierownica blokowała na starcie, a nie lubie jak coś mnie martwi, mam nadzieje,że niedługo mój autek nadjedzie, bo jeśli nie, to będę mieć kłopot jak dojechać na wizytę

miłego dnia kobietki :-)

reklama
jeszcze się mieścimy :-D kierownicę można ustawiać, mam ją wysoko, tylko w bmw (sedan) nie mogę pasów zapisać, bo są akurat na brzuchu, a adapterów zapominam kupić, w drugim autku o wiele więcej miejsca, bo multivan i tego typu autka mają pasy dopasowane dla kobiet w ciąży, bo są pod brzuszkiem. Jazda nie sprawia kłopotów, za to drzwi zamknąć to wysiłek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry