nieagatka
Fanka BB :)
no to faktycznie troche niska. No nic, musisz powtorzyc.
A jak tam corcia? Biega juz? Bo moja lobuz straszny…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to faktycznie troche niska. No nic, musisz powtorzyc.
Tak biega zaczęła chodzić na wakacjach zaraz jak tatuś wrocil do Fr.Teraz ząbkuje dosyć boleśnie i co najgorsze nie chce mi od jakiegoś tygodnia wogole mleka pic.Stwierdzilam ze narazie wogole nie będę jej robic przez 2 dni i zobacze.Kochana jest okropnie tulasek i łobuziak.no to faktycznie troche niska. No nic, musisz powtorzyc.
Wiesz ja myślę że ona idzie w dół jutro się okaże czy rośnie i w jaka stronę to pojdzie wiec zostaje czekacno to faktycznie troche niska. No nic, musisz powtorzyc.
ale cudnaTak biega zaczęła chodzić na wakacjach zaraz jak tatuś wrocil do Fr.Teraz ząbkuje dosyć boleśnie i co najgorsze nie chce mi od jakiegoś tygodnia wogole mleka pic.Stwierdzilam ze narazie wogole nie będę jej robic przez 2 dni i zobacze.Kochana jest okropnie tulasek i łobuziak.
Hej wlasnie pisałam na drugim forum beta 32.Slabo i oczywiście powtarzam za dwa dni .Będzie co ma być u mnie plusem jest to że podchodziłam do tego ostatniego transferu totalnie na luzie I radość przyniesie kazda wiadomość.Nie zrozumcie mnie źle, nie będę się cieszyć że się nie udało ale z tego ze mam już synka i córkę i jestem spełniona mama.
Cześć@bazylia128 daj znać co u was, jak Natalka. Myślę o was.
16 miesięcy.Trzymam kciuki za betę!
A podejście rozumiem, bo ja też z takim nastawieniem będę wracać po ostatniego
Córcia cudna!Ile ona już ma?
no tak wyglada… Coz koniec jakiegos etapu. Teraz pozostaje cieszyc sie tym co mamy.Dziewczyny u mnie chyba biochemiczna urósł tylko o 5 od ostatnich 2 dni