• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
ja pitole boisz się pęknięcia czy naciecis a nie boisz bólu po operacji?;) nie będę namawiać na SN ale powiemCi tak- cc zawsze Ci mogą zrobić jak nie będziesz dawać rady.Dla dziecka pomimo wszystko lepiej jest jak cc nie jest na zimno czyli jak jest akcja skurczowa jakąś. Skurcze ... no bola ale to jest 1 dzień z całego życia...w sensie krótko..u mnie bol był przez godzinę. Ale to Ty rodzisz wiec poczytaj co piszemy i uloz w glowie co wg Ciebie najlepsze😀
A mialas znieczulenie czy calkiem naturalnie rodzilas?

szczerze mowiac to jak piszesz o Twoim ginieni wit C to tes mysle, ze moze robic problemy z cc. Na bank tez bedzie namawial na porod bez znieczulenia mowiac jakie to zlo. A ktos kto wymyslil zzo zasluguje na nobla.
A czemu meza nie chcesz przy sobie? Porod moze trwac godzinami, masz kogos kto poda wode, moj jak widzial ze wstrzymuje oddech to bez slowa zaczynal glosno oddychac, zeby mi przypomniec (mialam zamkniete oczy, a przed porodem wyczulalam go ze musze oddychac). No nie wiem, po prostu znajoma geba. Nie musi przeciez siedziec miedzy nogami.
Moj byl 2 razy.
Raz 8h naturalny + plus cc, drugim razem cc. Siedzial przy glowie. Wg mnie to takie chwile, ze powinniscie byc razem.
Tez bym chciala zeby ze mna byl… to prawo kobiety ale jan widac covid moze to zweryfikowac:( to wtedy jest straszne ze kobieta sama;(((

no ja się czułam zaopiekowana z polozna swoją a nie przypadkowa. Wcześniej robiłyśmy wideorozmowe i ustalałyśmy szczegóły. Myślę że dzieki niej nie użyli proznociagu choć juz o tym zaczynała być mowa po 2h partych. Zazwyczaj 2h to max i działają nawet jak z dzieckiem ok wg ktg bo sale chcą zwolnić. Urodziłam po 2.26h . No ja sobie akurat chwalę i na 2 poród też bym ja wzięła.
Ja juz sobie te Pania zapisalam :) a drogo kosztuje prywatna polozna? (Jesli mozna spytac)

Tez bym chciala zeby ze mna byl… to prawo kobiety ale jan widac covid moze to zweryfikowac:( to wtedy jest straszne ze kobieta sama;(((
to nie covid tylko fanaberia. Skoro w jednych miejsach sie da to da sie wszedzie. U mas chcieli w 2020 zrobic porody bez ojcow to zrobila sie taka masakra wsrod kobiet, ze sie wycofali. Tak samo jak z separacji noworodkow jak matka dawala pozytywny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry