fredka84
Fanka BB :)
SiemkaCześć Kobietki jak się dzisiaj czujecie?![]()
Ja na razie czuję się dobrze i nie mam żadnych objawów. Oby tak dalej
Dziś mam zamiar spakować torbę, bo jakoś o niej ciągle myślę i jestem niespokojna jak stoi pusta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
SiemkaCześć Kobietki jak się dzisiaj czujecie?![]()
Spakuj, spakuj lepiej się poczujesz, ja się mocno uspokoiłam jak się spakowałam.Siemka. A ty jak? W domku pewno lepiej
Ja na razie czuję się dobrze i nie mam żadnych objawów. Oby tak dalej. A, oprócz nogi i psiochy, to czuję już cały czas
Dziś mam zamiar spakować torbę, bo jakoś o niej ciągle myślę i jestem niespokojna jak stoi pusta![]()
A przypomnij mi który masz tydzień?Oooo jak miło, że ktoś pyta ❤ Ciężkie i coraz cięższe, noce nieprzespane, zmęczona, ciągle głodna, a głowa też jakaś negatywnie nastawionaA Ty jak się czujesz? Cieszę się, że wrociłyście z Hanią do domu.
38 (37+1), ja właśnie jestem zła na siebie, że narzekam, bo przecież to moje wymarzone dziecko i jeszcze tylko 2 tygodnie ale zawsze byłam meeeega aktywna, a teraz ledwo buta zawiązujeA przypomnij mi który masz tydzień?
U mnie też końcówka trochę cięższa. Ale i tak nie mogę narzekać bo ponad 7 miesięcy czułam się super![]()
A na kiedy Ty miałaś wyznaczony w ogóle termin porodu? My miałyśmy jakoś transfer bardzo blisko siebie i mnie ptp wychodził na 14 lutego, a Ty masz cc chyba dopiero 14.A ja przez to rozwarcie spalam niespokojnie... Ciągle się budziłam i patrzyłam, czy mam brzuchboję się kurła, że nie dotrzymam do terminu... Zapisałam się na ktg na 8 lutego jak kazał doktorek
Ja mam termin liczony z USG kochana i to jest 17 luty, z miesiączki 24A na kiedy Ty miałaś wyznaczony w ogóle termin porodu? My miałyśmy jakoś transfer bardzo blisko siebie i mnie ptp wychodził na 14 lutego, a Ty masz cc chyba dopiero 14.
Miejmy nadzieję że dotrwaszA ja przez to rozwarcie spalam niespokojnie... Ciągle się budziłam i patrzyłam, czy mam brzuchboję się kurła, że nie dotrzymam do terminu... Zapisałam się na ktg na 8 lutego jak kazał doktorek
No przestań, przecież możesz sobie ponarzekać. To przecież nasza tradycja narodowa38 (37+1), ja właśnie jestem zła na siebie, że narzekam, bo przecież to moje wymarzone dziecko i jeszcze tylko 2 tygodnie ale zawsze byłam meeeega aktywna, a teraz ledwo buta zawiązujeI bardzo mocno się pilnowałam, żeby jakieś chorobsko mnie nie dopadło (wiem, wiem wariatka ale tak długo czekałam na dziecko, to co tam kilka miesiący w domu
) i też już jestem tym zmęczona.
W to ja dziś mam 36+5 kochana bo widzę, że Ty 37+1 to przez to mamy inaczejA na kiedy Ty miałaś wyznaczony w ogóle termin porodu? My miałyśmy jakoś transfer bardzo blisko siebie i mnie ptp wychodził na 14 lutego, a Ty masz cc chyba dopiero 14.