Spokojnie jakoś na pewno wyjdzieTo wy wszystkie urodzicie a ja będę ostatnia. Jeszcze ch.uj wie jak ja urodzę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Spokojnie jakoś na pewno wyjdzieTo wy wszystkie urodzicie a ja będę ostatnia. Jeszcze ch.uj wie jak ja urodzę
![]()
O rany JulekNo coś tam się powoli klaruje. Na razie na pierwszym miejscu jest Kajetan lub Julian. Ale kto wie czy nic nam się nie odwidzi
![]()
Julek Super. Kajtek to bez majtek się kiedyś mówiło.Wiesz, ja myślę, że jak wcześniej nie miałaś do czynienia z niemowlakami ( jak ja) to zupełnie normalne, że im bliżej porodu to bardziej się boisz. Ja też tak mam. Siedzę sama w tym domu i oglądam po kilka razy filmiki Joanny Mróz jak myć dziecko. Od mamy fizjoterapeuty jak je podnosić i odkładać
Ciągle mi się miesza, w którą stronę te oczka przemywać
. I nawet nie umiem mleka zrobić
. Widzisz, nie jesteś sama
. Damy radę
![]()
Masz córcie o imieniu Lila i Inka? Czy Inga?ja znam tylko jednego Kajetana, Julkow kilku. Mi tez zalezalo na oryginalnosci, a tu nagle sie wysyp Lilek zrobilna szczescie w PL, tu jest jedyna. Inka tez wiec jest jak chcielismy.
Fajnie, fajnie, ja lubie tak nieoczywiscie![]()
A co skojarzen to wiesz - nie zdajesz sobie sprawy iñe ludzi nie lubisz dopoki nie przychodzi do wyboru imienia dla dziecka![]()
Nie rob smaka…….Oooo, ja też bym pojadła. Takie z twarogiem i pokrojonymi brzoskwiniami z puszki, mniammmm
![]()
Idziemy leb w lebU mnie jutro początek 11 TC a brzuch mi już wywaliłow poprzedniej ciąży jak szłam na porodówkę to wyglądałam jak w 7 miesiącu. Chyba że póki co mi wywaliło brzuchol spożywczy
a nie ciążowy
Też bym Zjadła z dżemem@fredka84 jeszcze okaże się że Kajtek(piękne imię) wyskoczy dużo przed terminem i na walentynki zrobi wam niespodziankę
Boziu dziewczyny jaka chcice mam na naleśniki![]()
Liliana - Lili i Inés - Inka.Julek Super. Kajtek to bez majtek się kiedyś mówiło.
Masz córcie o imieniu Lila i Inka? Czy Inga?