motylek24
Fanka BB :)
Może krwiak pękł.Mi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może krwiak pękł.Mi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.
To musiał być wielkości arbuza...Może krwiak pękł.
No ja mam słabość do tego imienia mam jeszcze trzy inne ale bardziej wyszukane i szanowny mój Pan nie chce się zgodzićNo co ja mam ci napisać? Przecież to najpiękniejsze imię pod słońcem. I jakie cudowne i zrównoważone osoby je noszą
. Jaaaaa
![]()
Jessssui, mogę się tylko domyślać jak bardzo jesteś przerażonaMi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.
kochana może jakiś krwiak koleżance też się lało ścieżkę wylała do toalety a w marcu rodziMi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.
Kolezanka miala tak jak mowilasz jak po swini zażynanej doslownie tak mowila. Dziecku nic urodzine zdroweTo musiał być wielkości arbuza...
Pola jest chyba w pierwszej 10-tce najczęściej nadawanych imion więc u mnie by odpadło, choć jest to bardzo ładne imię. Liwia i Emilka też mi się podobająNo ja mam słabość do tego imienia mam jeszcze trzy inne ale bardziej wyszukane i szanowny mój Pan nie chce się zgodzićale kolejność wyboru jest Weronika Pola Liwia albo Emilka
![]()
Czasem taki nieduży jest a narobi wielkiego syfu i strachu napędzi...To musiał być wielkości arbuza...
Trzymamy mocno kciuki za WasTo musiał być wielkości arbuza...
noo Pola teraz bardzo popularna, jak Hania czy jak pare lat temu Zosia.Pola jest chyba w pierwszej 10-tce najczęściej nadawanych imion więc u mnie by odpadło, choć jest to bardzo ładne imię. Liwia i Emilka też mi się podobają![]()