fredka84
Fanka BB :)
To będzie pasować, bo ja jestem Weronika - co w majtki sikaJulek Super. Kajtek to bez majtek się kiedyś mówiło.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To będzie pasować, bo ja jestem Weronika - co w majtki sikaJulek Super. Kajtek to bez majtek się kiedyś mówiło.![]()
Czyli jest okWstyd się przyznać ale zjadłam 7szt z dżemem![]()
nie mów tak hahahha ja myślę o WeroniceTo będzie pasować, bo ja jestem Weronika - co w majtki sika![]()
No co ja mam ci napisać? Przecież to najpiękniejsze imię pod słońcemnie mów tak hahahha ja myślę o Weronice![]()
Wcale to nie musi być koniecDziewczyny dostałam krwotoku. Pędzę do szpitala. To chyba koniec.![]()
Mi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.Wcale to nie musi być koniec. A mało to dziewczyn było na forum co im się dosłownie lało po nogach? I było wszystko dobrze. Trzymam kciuki żeby to był tylko głupi krwiak
![]()