nieagatka
Fanka BB :)
Mi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi się leję po nogach. Z domu wyjść nie mogłam. Teraz spodnie do kolan mokre. Nie wiem co robić. Czekam na lekarza.
może w tych pięciu Eskimosach jest jeszcze któreś z tych imionPola jest chyba w pierwszej 10-tce najczęściej nadawanych imion więc u mnie by odpadło, choć jest to bardzo ładne imię. Liwia i Emilka też mi się podobają![]()
Zazdroszczę tej ilościmoże w tych pięciu Eskimosach jest jeszcze któreś z tych imion![]()
najważniejsze że się udało i będzie Bobo i to już w Twoim przypadku można powiedzieć na dniachZazdroszczę tej ilości. Ja nie miałabym oporów z oddaniem do adopcji i zawsze chciałam mieć dużo zarodków
. No ale wyszło jak wyszło i nie mam nic poza małym wiercipiętkiem w brzuchu, za co jestem najbardziej wdzięczna na świecie
. Ale to na serio będzie koniec mojej przygody z in vitro.
Bianka odpadła na starcie jak tylko usłyszałJa też nie mam imieniazostało 2 tygodnie i też nie chce z pierwszej 10
Myślałam o Biance ale Mąż kręci nosem, ja mam imię rzadkie i jak byłam dzieckiem to byłam zadowolona, że nikt nie ma tak na imie
![]()
Julka chciał ja mówię absolutnie Julka na każdym kroku jestBianka odpadła na starcie jak tylko usłyszał![]()
Ja miałam już dawno wybrane dwa imiona dla dziewczynki, takie starodawne ale jakoś mnie zachwyciły. Janka i MariankaJa też nie mam imieniazostało 2 tygodnie i też nie chce z pierwszej 10
Myślałam o Biance ale Mąż kręci nosem, ja mam imię rzadkie i jak byłam dzieckiem to byłam zadowolona, że nikt nie ma tak na imie
![]()