• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zazdroszczę tej ilości ❤️. Ja nie miałabym oporów z oddaniem do adopcji i zawsze chciałam mieć dużo zarodków ❤️. No ale wyszło jak wyszło i nie mam nic poza małym wiercipiętkiem w brzuchu, za co jestem najbardziej wdzięczna na świecie ❤️. Ale to na serio będzie koniec mojej przygody z in vitro.
najważniejsze że się udało i będzie Bobo i to już w Twoim przypadku można powiedzieć na dniach ❤️

Ja też nie mam imienia 😭 zostało 2 tygodnie i też nie chce z pierwszej 10 😭 Myślałam o Biance ale Mąż kręci nosem, ja mam imię rzadkie i jak byłam dzieckiem to byłam zadowolona, że nikt nie ma tak na imie 😁

Ja też nie mam imienia 😭 zostało 2 tygodnie i też nie chce z pierwszej 10 😭 Myślałam o Biance ale Mąż kręci nosem, ja mam imię rzadkie i jak byłam dzieckiem to byłam zadowolona, że nikt nie ma tak na imie 😁
Ja miałam już dawno wybrane dwa imiona dla dziewczynki, takie starodawne ale jakoś mnie zachwyciły. Janka i Marianka 😜❤️❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry