Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale ile kciuków już za Ciebie będzie trzymane i małe i dużeTo wy wszystkie urodzicie a ja będę ostatnia. Jeszcze ch.uj wie jak ja urodzę
![]()
Chu! wie również jak ja urodzęTo wy wszystkie urodzicie a ja będę ostatnia. Jeszcze ch.uj wie jak ja urodzę
![]()
A imię już macie? Czy zostaje" chłopak "To wy wszystkie urodzicie a ja będę ostatnia. Jeszcze ch.uj wie jak ja urodzę
![]()
Ja termin z om na 27 luty i ciekawe jak to będzie. Może po wizycie ten mój się zgodzi na CC i będę miała coś wcześniej ustalone@fredka84 to ja jestem na końcu bo ja na 22 luty mam cc więc wy będziecie zmieniać już pieluchy a ja dopiero na stole leżeć
U mnie dziś różnie staram się leżeć bo ciągnie mnie bandziirek w dół ale kurcze ciężko mi to idzienajchętniej to bym z szmata i mopem polatała po domu
to co zastałam po powrocie yo o zawrót głowy mnie przywróciło
@DagLer głową do góry przyzwyczajaj się do bezsennych nocy teraz już tylko takie przed nami
@Szyszka99 zaciskaj mocno uda![]()
No coś tam się powoli klarujeA imię już macie? Czy zostaje" chłopak "![]()
Kajtek superNo coś tam się powoli klaruje. Na razie na pierwszym miejscu jest Kajetan lub Julian. Ale kto wie czy nic nam się nie odwidzi
![]()
W sumie to nie mamy chyba żadnego Kajtka i Julka w naszym otoczeniu i na tym nam zależało. Wzielismy pod uwagę to, jaka była pierwsza dziesiątka imion nadawanych w pl w roku 2021 i 2022 i te od razu odpadłyKajtek super![]()
ja znam tylko jednego Kajetana, Julkow kilku. Mi tez zalezalo na oryginalnosci, a tu nagle sie wysyp Lilek zrobilW sumie to nie mamy chyba żadnego Kajtka i Julka w naszym otoczeniu i na tym nam zależało. Wzielismy pod uwagę to, jaka była pierwsza dziesiątka imion nadawanych w pl w roku 2021 i 2022 i te od razu odpadły. Potem też nie było jakoś łatwo bo wiesz jak to się niektóre imiona źle kojarzą i nie można się przełamać. No a te dwa nam się w miarę podobają i z niczym źle nie kojarzą
![]()