• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
@fredka84 to ja jestem na końcu bo ja na 22 luty mam cc więc wy będziecie zmieniać już pieluchy a ja dopiero na stole leżeć 🤷
U mnie dziś różnie staram się leżeć bo ciągnie mnie bandziirek w dół ale kurcze ciężko mi to idzie 😜 najchętniej to bym z szmata i mopem polatała po domu🙉to co zastałam po powrocie yo o zawrót głowy mnie przywróciło 🙉🙈🙈
@DagLer głową do góry przyzwyczajaj się do bezsennych nocy teraz już tylko takie przed nami 🙏🥰🥰🥰🥰
@Szyszka99 zaciskaj mocno uda✊💪💪🥰

@fredka84 to ja jestem na końcu bo ja na 22 luty mam cc więc wy będziecie zmieniać już pieluchy a ja dopiero na stole leżeć 🤷
U mnie dziś różnie staram się leżeć bo ciągnie mnie bandziirek w dół ale kurcze ciężko mi to idzie 😜 najchętniej to bym z szmata i mopem polatała po domu🙉to co zastałam po powrocie yo o zawrót głowy mnie przywróciło 🙉🙈🙈
@DagLer głową do góry przyzwyczajaj się do bezsennych nocy teraz już tylko takie przed nami 🙏🥰🥰🥰🥰
@Szyszka99 zaciskaj mocno uda✊💪💪🥰
Ja termin z om na 27 luty i ciekawe jak to będzie. Może po wizycie ten mój się zgodzi na CC i będę miała coś wcześniej ustalone 🤔. No zobaczymy. Już nic nie chcę gdybać i czekam na wizytę 🤔

W sumie to nie mamy chyba żadnego Kajtka i Julka w naszym otoczeniu i na tym nam zależało. Wzielismy pod uwagę to, jaka była pierwsza dziesiątka imion nadawanych w pl w roku 2021 i 2022 i te od razu odpadły 😜. Potem też nie było jakoś łatwo bo wiesz jak to się niektóre imiona źle kojarzą i nie można się przełamać. No a te dwa nam się w miarę podobają i z niczym źle nie kojarzą 😜

reklama
W sumie to nie mamy chyba żadnego Kajtka i Julka w naszym otoczeniu i na tym nam zależało. Wzielismy pod uwagę to, jaka była pierwsza dziesiątka imion nadawanych w pl w roku 2021 i 2022 i te od razu odpadły 😜. Potem też nie było jakoś łatwo bo wiesz jak to się niektóre imiona źle kojarzą i nie można się przełamać. No a te dwa nam się w miarę podobają i z niczym źle nie kojarzą 😜
ja znam tylko jednego Kajetana, Julkow kilku. Mi tez zalezalo na oryginalnosci, a tu nagle sie wysyp Lilek zrobil 😂😂 na szczescie w PL, tu jest jedyna. Inka tez wiec jest jak chcielismy.
Fajnie, fajnie, ja lubie tak nieoczywiscie 💜
A co skojarzen to wiesz - nie zdajesz sobie sprawy iñe ludzi nie lubisz dopoki nie przychodzi do wyboru imienia dla dziecka 🤣🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry