reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

kwiatku - BARDZO SERDECZNIE GRATULUJE. fajowo ze wszystko dobrze i ze mam nadzieje Ty sie dobrze czujesz razem z chlopakami. usciski dla calej trojeczki

reklama
Ptencer - Boze Swiety zostalo ci 20 dni. Jestes gotowa? Masz juz WSZYSTKO? Powodzenia kochana
Kurcze, rzeczywiscie juz tylko 20 dni:-)ciesze sie bardzo i juz nie moge sie doczekac moich kruszynek. Pokoik mamy juz urzadzony, wozeczek odebrany, ciuszki poprane i poprasowane, wiec chyba jestem gotowa:-). Jedynie lekko rozczarowana jestem, ze bedzie to CC, gdyz strasznie chcialam rodzic SN; ale niestety jedna panienka tak sie ulozyla, ze nie ma innego wyjscia

Ptencer ale super ze masz juz termin...szok jak to zleciało...dopiero co był stres z zabiegiem a juz maluszki beda z Toba :-)
Kasiu nic mi lekarz nie mowił o paracetamolu wiec nie bede brała..na szczescie juz dzisiaj czuje sie o niebo lepiej :-)

asiiek
paracetanol bez problemu mozesz brac - i tu jest chyba jak malo kiedy zgodnosc lekarzy zewszad, ze mozna to brac

ptencer
ale kurde to juz tuz tuz. zazdroszcze i nie... zazdroszcze bo juz zobaczysz swojego kochane i sie bedziesz cieszyla. nie, bo chce cala ciaze poczuc i przezyc wiec mi sie nie spieszy:)

Asiiek to super,ze czujesz się już lepiej:-)za to mnie coś łapie:-(
A ja to chciałabym zobaczyc już swoje maleństwo i nie mogę się doczekac już tej chwili:cool2:

Ptencer ale super ze masz juz termin...szok jak to zleciało...dopiero co był stres z zabiegiem a juz maluszki beda z Toba :-)
ptencer
ale kurde to juz tuz tuz. zazdroszcze i nie... zazdroszcze bo juz zobaczysz swojego kochane i sie bedziesz cieszyla. nie, bo chce cala ciaze poczuc i przezyc wiec mi sie nie spieszy:)
macie racje dziewczyny, strasznie szybko to zlecialo.
Lolitko-> delektuj sie ciaza, pierwszymi ruchami, ktore wkrotce poczujesz, widokiem malenstwa na USG-> to niezapomniane momenty:-)

reklama
Asiiek - angielscy lekarze też pozwalają brać paracetamol w ciąży ( jako jedyny lek przeciw-goraczkowy/ bólowy / przeziebieniowy).
Dziewczynki ratujcie, co jeść lub pić i w jakiś ilościach, żeby się pozbyć tych strasznych skurczy łydek, które mnie nawiedzają w nocy? :-(

Do góry