• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Milagros :-) to faktycznie już niezła z niej kluseczka :-) ja tak jak i Ty jestem przeciwniczką brania leków, gdy można obyc się bez, ale witaminy biorę, myślę,że w tym co jem nie ma aż tyle witamin, a teraz dr jeszcze kazał mi zwrócić większą uwagę na jedzenie, abym jadła więcej żelaza, ... Maja podczas pobytu w szpitalu dostałam przez jeden dzień 3x2 espumisany, ale było to ze względu na badanie jamy brzusznej, chcieli wszystko obejrzeć przez wzgląd na moją torbiel

Dziękuję Wam, jesteście kochane. Nie będę miała neta przez jakieś 3 dni, ale podniosłyście mnie na duchu:-) ja swoje nerwy wyładowałam na psie, już nawet kolczatkę oglądałam, ale mi przeszło ;) a z tablicami do auta dobre, padłam:rofl2:

Milagros ja kiedyś ( przed 98 rokiem) brałam centrum, wtedy pamiętam bardzo to popularne było, pełno reklam. Przestałam brać po wyjeździe do Stanów - tam te witaminy miały wtedy zła opinie. Łykałam teraz femibion, ostatnio active mama, ale znowu przejdę na femibion - ponoć skład ten sam, ale jakoś wolę femibion, niestety droższy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry