• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
madzialenak...jak ja ci zazdroszczę, mój to swir jakiś się zrobil straszny, ale mam na niego sposób, jak się tak rozchula w brzuszku to wstaje i chodze po domu, potem kolysze biodrami i on się uspokaja, lagodnieja jego ruchy i potem usypia:-D to będzie chyba maly terrorysta;-)
farbowanko ostatnie przed porodem? na pewno pięknie wyglądasz!:tak:

Sylwia...JEZUUUUU!! jak ja się ciesze, co najmniej jakbym sama znow była w ciąży:-D:tak:

milagors...super wieści! powiedz mi ile masz wod? bo mnie ostatnio napisali liczbe 14 i dr powiedział, ze jest wszystko ok...wiadomo, ze ty masz ciaze 10 tyg mlodsza, no ale może mowil cos o prawidłowej ilości wod...

Sylwia kochana piękna 3 cyfrowa beta i progesteron też ładny, bardzo się cieszę z Twojego szczęścia:tak: Dbaj o siebie.

Miliaa nie ostatnie, jeszcze pójdę na farbowanie za 1,5 m-ca przed porodem, chyba, że nie zdążę :-D

Milagros dobre wieści, dobrze, że mała nabrała troszkę ciałka. Odpoczywaj nadal.

Ostatnia edycja:
SonySony ,[URL="https://www.babyboom.pl/forum/members/milagors-119700.html"]milagors [/URL]dziękuję, Wasze rady jak zwykle niezastąpione,poczekam może jeszcze z dwa, trzy dni jeśli to nie minie to do niego zadzwonię niby wzdęcia nie są niczym dziwnym w początkach ciazy ale lepiej dmuchać na zimne...

agapl13 piję piję Kochana, namiętnie codziennie i maślanki i kefiry i co się tylko da:)

Sylwia1985 podjęłaś wspaniałą decyzję i widzisz warto było!!!!!!!!

mazenka ja nie przechodziłam wyciszania ( to przy długim protokole?) więc nie pomogę.

madzialenak przeczytałam Twój post mi się przypomniało że ja przecież po transferze poszłam do fryzjera!!!!!!! Przecież byłam w ciąży mimo że o tym jeszcze nie wiedziałam! Farbowanie mogło na tym etapie zaszkodzić dziecku?!

Sylwia, CUDOWNIEeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
GRATULUJE!!!!!

Miliaa, Maluszek pokazuje juz swoj charaakterek hihihi Moja mala czasem tez potrafi poskakac mi na pecherzu jak na trampolinie. Popukac w brzuch tak ,ze az sie caly rusza hihihi Chyba sie wdala za tatusiem bo ja bylam zawsze grzeczna :tak:

Mazena, ja podczas pierwszego wyciszania nakrzyczalam o durna blachostke na meza tak ,ze az to do mnie nie podobne.oj jej jaka mu zrobilam awanture. A wiecie o co??? Chodzilo o tablice rejestracyjne samochodu. Musielismy je zmienic i zamowil sobie z cyferka departamentu, w ktorym sie urodzil a nie w tym gdzie mieszkamy.:baffled: Dzis ,to bym sie z niego tylko posmiala,ze tak do tej 13 jest przywiazany hiihihi.:tak:
Zadnych innych dolegliwosci nie mialam tylko to rozdraznienie i wybuchowosc.

Zadzwonilam do poloznej. ufff wg niej nie ma nic niepokojacego w moich wynikach. Kamien z sera ale i tak bede uwazac na to co jem, no ale choc na jednego paczusia polskiego sie skusze. Jednego w tygodniu oczywiscie hihihi ;-)

Ostatnia edycja:
Sylwia :-):-D:-):-D:-) śliczna beta! gratulacje!!!

Maja życzę Ci, abyś czuła się z każdym dniem coraz lepiej. Co do farbowania - ja nie farbowałam, a teraz rzadko jedynie pasemka, lepiej jednak chuchać na zimne ( pracowałam 6 lat w salonie fryzjerskim i u nas żadnej kobiecie nie polecano/nie farbowano włosów na skóre, a jeśli już to farbą o prawie żadnej zawartości peroxide, to jest jednak chemia)

Milagros gratuluje udanej wizyty :-) a powiedz ile Twoja mała już waży?

Mazanka ja również miałam gorsze dni podczas stymulacji - życzę Ci, aby było ich jak najmniej

reklama
Dziewczyny poczytałam trochę o tych wzdęciach, no mają kobitki problemy z wielkim napęczniałym brzuchem w trzecim i czwartym tygodniu czyli jakoś tak jak ja (obliczyć nie umiem i już się nie mogę doczekać aż mi lekarz powie który to tydzień!) i wiecie co...biorą Espumisan...czy to takie bezpieczne?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry