Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
He he heDwie pobudki!!!! No ja Cie pierdziu nie wierze!!! Juz nie pamietam kiedy tyle spalamZajebiaszczo
![]()
Super. Wrócisz do świata żywych.Dwie pobudki!!!! No ja Cie pierdziu nie wierze!!! Juz nie pamietam kiedy tyle spalamZajebiaszczo
![]()
Hej,Jak tam @fredka84 , @DagLer , ustawianie już swoje bejbe na godziny? Ja dzisiaj już sama w domu zostałam, starsza do przedszkola i mąż do pracy wrócił. Zaczynam programowanie Lidii , i w sumie odpukać bo dopiero 21 godzina ale , dziecię uspane , i tak ma trolic dopóki nie obudzę, w dzień poszło standardowo chyba jak przy starszej 2h czuwania , drzemka , spacer , mleczko , budzenie na czuwanie, kąpiel, trochę czuwania i spanie . Odnośnie układania na brzuszku jak najczęściej , dopóki da radę, dzisiaj 3x po 10 minut![]()
Motylek a na co ty chora tyle czasu? Co ci się dzieje?No o dobrze z tym sklepem że sama jeździsz. Po pierwsze masz okazję odetchnąć. Po drugie jest teraz dużo infekcji, jak byłam z córką na IP widziałam pełno maluszków.
Sama choruje już trzeci tydzień![]()
Gardło, kaszel, katar. Dzis chyba przełom i jest nieco lepiej. Jakas zaraza mnie dopadła.Motylek a na co ty chora tyle czasu? Co ci się dzieje?
Oj tak. Połowa osób ze starego forumJeny ale tu jest ekipa
czy ja moge tu do Was tak niesmialo dolaczyc ?![]()