miliaa
Fanka BB :)
Kate...najważniejsze to zapytaj meza. mój tak jak maz gotadory byczy chlop a zastrzyku nigdy mi nie zrobil, co więcej patrzeć nie mogl bo mdlał
ja na takie cos go nie będę narazac, bo sam powiedział, ze niechętnie by to widział...ja mojego namawiam na kangurowanie, ale nadal ze slabym skutkiem, w ogole musze zapytać czy u mnie w szpitalu takie cos jest możliwe, bo ja go cisne a się okaze, ze nie ma takiej opcji...
zazdroszczę ci kochana, ze tak wcześnie masz wizyte, ja mam dopiero na 16 no i musze jeszcze pokupować jakies jedzonko dla mnie, bo jak będą chceli mnie zostawić w szpitalu to musze być przygotowana na taka niedole;-) oczywiście będziemy trzymać za ciebie kciuki&&
kiwisia...jeżeli praktycznie wszystko się opoznilo to spoko moim zdaniem..po prostu taka natura malutkiej, ze będzie mniejsza. jak chcesz rodzic naturalnie to dla ciebie nawet lepiej, jeżeli mam być szczera. ciesze się, ze maz jednak przyjechal na usg. dogadaliście się?
Molla...oczywiście kciuki mocno za ciebie zacisniete, dobrze by było jakbys uslyszla serduszko i w końcu się uspokoila, bo takie nerwy dla dzidziusia tez nie sa wskazane...musi się okazac, ze jest dobrze!
ja na takie cos go nie będę narazac, bo sam powiedział, ze niechętnie by to widział...ja mojego namawiam na kangurowanie, ale nadal ze slabym skutkiem, w ogole musze zapytać czy u mnie w szpitalu takie cos jest możliwe, bo ja go cisne a się okaze, ze nie ma takiej opcji...zazdroszczę ci kochana, ze tak wcześnie masz wizyte, ja mam dopiero na 16 no i musze jeszcze pokupować jakies jedzonko dla mnie, bo jak będą chceli mnie zostawić w szpitalu to musze być przygotowana na taka niedole;-) oczywiście będziemy trzymać za ciebie kciuki&&
kiwisia...jeżeli praktycznie wszystko się opoznilo to spoko moim zdaniem..po prostu taka natura malutkiej, ze będzie mniejsza. jak chcesz rodzic naturalnie to dla ciebie nawet lepiej, jeżeli mam być szczera. ciesze się, ze maz jednak przyjechal na usg. dogadaliście się?
Molla...oczywiście kciuki mocno za ciebie zacisniete, dobrze by było jakbys uslyszla serduszko i w końcu się uspokoila, bo takie nerwy dla dzidziusia tez nie sa wskazane...musi się okazac, ze jest dobrze!