Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sznurki jakie imię wybraliście dla synka?
Ja dzisiaj byłam na wizycie u położnej, która mierzy ciśnienie, waży, mierzy wielkość macicy i detektorem bada serduszko. Wszystko w normie, ważę już 65 kg czyli przytyłam 7 kg od początku ciąży. Hania dalej leży pośladkowo, więc coraz większe szanse na cesarkę. Zapytała mnie czy będę chciała, by mąż był przy cesarce, ze podobno może siedzieć przy mojej głowie. Nie wiedziałam, że jest taka możliwość. Co Wy o tym sądzicie, ja mam mieszane uczucia i może lepiej, by został za drzwiami.

) na wyścigi podawali argumenty, że nie ma czym się martwić. Ponoć skoro genetyczne były OK, Weroniczka też była mała (co prawda nie aż tak bo urodziła się w 38t i ważyła ponad 3 kg) ja jestem szczupła (dane sprzed ciąży
) to nie ma siły żebym rodziła dzieci kolosy. Lek zapewnia mnie, że mała jest zdrowa a jej mały łepek i brzusio to taka jej uroda, jak widac zwolniła tempo rozwoju ale rośnie nadal a poza tym nie każdego można wpakować w średnią i pomiary też nie są dokładne (po to na USG są znaczki +,- 3tyg). Boże oby tak było.