reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

[FONT=&quot]gotadora dzięki[/FONT]:-D[FONT=&quot] ale raczej bym nie skorzystała bo nie znoszę grzańców! Może i są super na przeziębienia ale nie mnie zamulają i zawsze mi potwornie niedobrze…[/FONT]Jakoś daję radę z tym przeziębieniem chociaż zapchany nos nie dawał mi dziś zasnąć, tak mnie kusiło żeby sobie zapodać krople Jezu...no i ten kaszel...są chyba jakieś syropki które można pić w ciąży, gardło wyleczyłam płucząc wodą z solą.

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]lawendowy_sen cudnie, gratuluję[/FONT]:tak:

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]madzialenak biedactwo, Ty się tam naoglądasz i nasłuchasz…[/FONT]:-(

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sylwia1985 ja też dziś usg i już umieram ze strachu!

Mało tego, od wczoraj z bólu aż mi drętwieje noga!!!!!!!!!!![/FONT]:szok: Coś jednak nie tak mam z tym bólem z lewej strony podbrzusza, jest bardzo nisko, boli mnie przy każdym ruchu i niestety jest mi to dość znany i specyficzny ból, przypomina mi czasy notorycznego [FONT=&quot]zapalenia jajników[/FONT]:-( Boję się panicznie że lekarz coś mi tam dziś wykryje, może to jakaś torbiel albo polip? Boże jak ja bym chciała mieć radosną, spokojną ciążę...:-(
Dziś już chyba powinnam zrobić usg genetyczne bo to najwyższy czas, moja siostra robiła wczoraj za darmo, powiedziała żebym spytała lekarza i nie dała się naciągać bo po 35 roku życia mamy również badania prenatalne za darmo a w klinice jak patrzyłam ceny że ho ho...A jak tu o Was wyglądało?

Ale się boję tej wizyty:-(

reklama
Sylwia grzybki nie takie złe, leki masz i raz dwa wyleczysz. Oj zobaczysz jak te maleństwo urośnie do usg, teraz 3,5 a później prawie 10 :) Płeć poznałam później cos koło 16 tyg.

Madzialenak byłam wczoraj w banku i nie mogłam złożyć reklamacji bo pieniądze były tylko przyblokowane a z konta mi nie zeszły :( Dziś wchodzę na konto a tam zabrane 160 zł i znów muszę do banku lecieć. Trochę się zmartwiłam czy oby odzyskam moja kasę. Niech to szlak :wściekła/y:

SonySony dr mówiła, że to bardzo częsta przypadłość w ciąży i luteina też ma tutaj duży wpływ. 16 tyg to dość wcześnie. Ja słyszałam że tak 16-18 tydz widać co i jak ;-). Ale mam taką malutką nadzieję, że na usg genetycznym gdzie będzie lepiej widać to pomimo że będzie to 13 tydz uda nam się coś podpatrzeć. A jak nie to poczekam - i tak mi obojętne czy chłopiec czy dziewczyna.

HEJ DZIEWCZĘTA :-)
apropos staników ja też wybrałam alles taki model "MAMA CAFFE LATTE U" - Mama | Sklep Alles z allegro, jutro przyjdzie to sie wypowiem.
Sylwia jest szansa ze ZA TE 3 tyg.poznasz juz plec, chlopcow z reguly szybciej da sie potwierdzic :tak:

Madzialenak jak u Ciebie? Robia Ci tam jakies badania czy tylko trzymają? tez bym sie wypisala z tego szpitalu po takich przezyciach..

MILLIA napewno cieszysz sie juz synkiem :-) czekam na relacje ;-)
Milego dnia kochane, ja jutro nareszcie poznm , mam nadzueje, date cc no i męża odbiore :-)

Sylwia ja już z 3-4 razy leczyłam grzybki, Pimafucinem albo Nystatyną.Nie przejmuj się! A płeć ja poznałam (mimo,że chłopiec) dopiero w 18 tc.Ale dobre wiadomości przewyższają te grzybki :-)wiec nic, tylko się cieszyć!!!
Aduś czekamy na recenzje stanika :tak:
Madzialenak współczuję tego szpitala, be brave!

reklama
Kurczę też byłam na FB i też nic nie widzę. W albumie milii 2 zdjęcia, ale żadne nie jest Marcelka. Kwiatuszek a może Ci się z sznurki pomyliło?

Do góry