[FONT="]gotadora dzięki[/FONT]
[FONT="] ale raczej bym nie skorzystała bo nie znoszę grzańców! Może i są super na przeziębienia ale nie mnie zamulają i zawsze mi potwornie niedobrze…[/FONT]Jakoś daję radę z tym przeziębieniem chociaż zapchany nos nie dawał mi dziś zasnąć, tak mnie kusiło żeby sobie zapodać krople Jezu...no i ten kaszel...są chyba jakieś syropki które można pić w ciąży, gardło wyleczyłam płucząc wodą z solą.
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]lawendowy_sen cudnie, gratuluję[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]madzialenak biedactwo, Ty się tam naoglądasz i nasłuchasz…[/FONT]:-(
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Sylwia1985 ja też dziś usg i już umieram ze strachu!
Mało tego, od wczoraj z bólu aż mi drętwieje noga!!!!!!!!!!![/FONT]
Coś jednak nie tak mam z tym bólem z lewej strony podbrzusza, jest bardzo nisko, boli mnie przy każdym ruchu i niestety jest mi to dość znany i specyficzny ból, przypomina mi czasy notorycznego [FONT="]zapalenia jajników[/FONT]:-( Boję się panicznie że lekarz coś mi tam dziś wykryje, może to jakaś torbiel albo polip? Boże jak ja bym chciała mieć radosną, spokojną ciążę...:-(
Dziś już chyba powinnam zrobić usg genetyczne bo to najwyższy czas, moja siostra robiła wczoraj za darmo, powiedziała żebym spytała lekarza i nie dała się naciągać bo po 35 roku życia mamy również badania prenatalne za darmo a w klinice jak patrzyłam ceny że ho ho...A jak tu o Was wyglądało?
Ale się boję tej wizyty:-(
[FONT="] ale raczej bym nie skorzystała bo nie znoszę grzańców! Może i są super na przeziębienia ale nie mnie zamulają i zawsze mi potwornie niedobrze…[/FONT]Jakoś daję radę z tym przeziębieniem chociaż zapchany nos nie dawał mi dziś zasnąć, tak mnie kusiło żeby sobie zapodać krople Jezu...no i ten kaszel...są chyba jakieś syropki które można pić w ciąży, gardło wyleczyłam płucząc wodą z solą.[FONT="] [/FONT]
[FONT="]lawendowy_sen cudnie, gratuluję[/FONT]

[FONT="] [/FONT]
[FONT="]madzialenak biedactwo, Ty się tam naoglądasz i nasłuchasz…[/FONT]:-(
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Sylwia1985 ja też dziś usg i już umieram ze strachu!
Mało tego, od wczoraj z bólu aż mi drętwieje noga!!!!!!!!!!![/FONT]
Coś jednak nie tak mam z tym bólem z lewej strony podbrzusza, jest bardzo nisko, boli mnie przy każdym ruchu i niestety jest mi to dość znany i specyficzny ból, przypomina mi czasy notorycznego [FONT="]zapalenia jajników[/FONT]:-( Boję się panicznie że lekarz coś mi tam dziś wykryje, może to jakaś torbiel albo polip? Boże jak ja bym chciała mieć radosną, spokojną ciążę...:-(Dziś już chyba powinnam zrobić usg genetyczne bo to najwyższy czas, moja siostra robiła wczoraj za darmo, powiedziała żebym spytała lekarza i nie dała się naciągać bo po 35 roku życia mamy również badania prenatalne za darmo a w klinice jak patrzyłam ceny że ho ho...A jak tu o Was wyglądało?
Ale się boję tej wizyty:-(