reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aduś jaki słodziak!!!rozumiem,że to na zawsze?towarzysz dla synka :-)
A madzialenak na pewno urodziła już?wiecie ????
Sylwia ale wiesz, dziwi mnie to,że 2 tygodnie temu brałam Furaginę, i co wyleczyła, znowu się przypałętało i wyleczyło się samo, i tak w kółko....Taka widać uroda tej ciąży.
Lilia ja podżeram suszoną żurawinę, lekko słodzoną cukrem trzcinowym, soku już nie jestem w stanie pić....

reklama
Hej:-)
wszystkie doświadczone i z wiedzą uciekły tu więc i ja tak na chwileczkę wpadłam jeśli mogę?
Mam do Was prośbę, czy mogłybyście mi doradzić? Pod koniec września mamy zamiar podejść do in vitro @ przewiduję w okolicach 22-go wtedy też mam obronę pracy więc chciałabym @ przesunąć sobie luteiną tzn. wziąć ją 3-4 dni dłużej, czy nie zaszkodzę sobie w ten sposób? Czy może lepiej zacząć ją o te 3-4 dni później brać? Wiem że najlepiej by było jakbym zadzwoniła do swojego dr ale już się zwyczajnie wstydzę bo ciągle do niego dzwonię:zawstydzona/y:
Gratuluję Wszystkim którym się udało i Tym które tulą już swoje maleństwa.

Juta na 100% nie jest powiedziany że po luteinie ci się @ przesunie. Mnie pomimo brania i tak zawsze zjawiała się w terminie, ale możesz spróbować.
Marta tak Madzialenak na 100 % już jest po CC i ma syneczka przy sobie.
Aduś po oczach widzę, że to będzie rozrabiaka nie z tej ziemi :)

Juta ja nie doradzę, bo w ogóle się na tym nie znam. Jednak wydaje mi się,że ingerowanie we własny organizm, na dodatek w takim czasie powinno odbyć się za wiedzą lekarza. Ja miałam przesunięty początek stymulacji, ponieważ mąż miał kłopot z dojazdem z uk na czas, ale brałam wtedy dłużej tzw. antyki ( o dwa tygodnie dłużej za wiedzą lekarza) , luteina weszła dopiero tuż przed transferem maluszków. Życzę Ci powodzenia &&&&

juta - ja przesuwałam sobie miesiączkę tabletkami antykoncepcyjnymi 2 opakowania pod rząd. Lata temu jak wybierałam się na studniówkę, a nie brałam jeszcze tabletek antykoncepcyjnych to lekarz mi dał jakieś tabletki na przesunięcie miesiączki o kilka dni, ale nie pamiętam co to było.

Mam swojego skarba, jest taki słodki i kochany. Nie płacze w ogóle, śpi na mojej piersi, jestem taka szczęśliwa. Mały urodził się przez cc, waga 4310 g, długi 56 cm, dostał 10 pkt.
Mnie brzuch strasznie boli, ale daję radę.

Dziękuje za Wasze kciuki, tańce, myśli . Pozdrawiam.

Dopiero wróciłam z pracy do domu. Wyniki były z opóźnieniem, bo przed sama 17. No i nogi się pode mną ugięły.
Wyć mi się chce.
Beta nie przyrasta, jak powinna. Dzisiaj jest 91.
No i nie mieści się w żadnych normach.
Wiem, mój błąd i nie wiem, co mnie podkusiło zrobić badanie w LuxMedzie, zamiast w Invkcie.
Jutro pojadę do Invikty, żeby wyniki były z tego samego labo.
Mam tylko nadzieję, że to nic straconego....

reklama
Madzialenak :-) gratuluje!!! a jaki Sebuś duży! wow! życzę Ci, abyś jak najszybciej poczuła się lepiej i abyście już wkrótce byli w domku :tak:

Do góry