reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa to jest strona szpitala gdzie chcę rodzić Szpital - Strefa Pacjenta i niestety nie ma takich informacji :-(
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Coleta gratulacje!!!
Miliaa chcesz na karowej rodzić? :-) Ja tam się urodziłam właśnie
. Ładnie go teraz odnowili, parę lat temu leżałam tam na endokrynologii ginekologicznej i powiem że ładnie tam mają. Jednak mi bardziej podoba się Żelazna (św Zofii). Moja siostra tam rodziła i powiem, że zarówno personel jak i warunki są wyśmienite.
Miliaa chcesz na karowej rodzić? :-) Ja tam się urodziłam właśnie

madzialenak...no rzeczywiście przewertowalam cala strone o twoim szpitalu i nic nie napisali...no to w takim razie możesz mieć sciagawke ode mnie...ewentualnie można zadzwonić później do szpitala i się zapytać
Sylwia...tak na karowej
mam stamtąd lekarza prowadzącego prof. Czajkowskiego. bardzo sympatyczny i dobry lekarz. ty już wybralas lekarza prowadzącego? masz kogos na oku?

Sylwia...tak na karowej

madzialenak
mama na pełen etat
Gotadrora mój lekarz mierzy długość szyjki poprzez usg dopochwowe. Ręcznie na fotelu sprawdza twardość. Powiedz jak Twoja szyjka, ma tyle samo mm jak miała?
madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa tak też zrobię, ściągnę od Ciebie
Swoją drogą to bardzo fajnie w Twoim szpitalu jest wszystko opisane na stronie.

Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
Tfu, tfu żeby nie zapeszać ale mam. Konkretnie będę miała dwóch. Jeden będzie z novum - myślałam nad Pawłowiczem (tak na wszelki wypadek by umiał prowadzić kobietę po in vitro). Drugi to dr. Stokłuska, a on właśnie pracuje na Żelaznej.
Co prawda novum współpracuje z MSWiA szpitalem, ale za żadne skarby nie chciałabym tam rodzić. Szpital syf, brud, malaria. A personel chyba pracuje tylko z przymusu. Moja koleżanka rodziła tam rok temu, zakazili ją bakterią po cesarce że dziewczyna miała sepsę i mało nie wylądowała na tamtym świecie. Zakończyło się pobytem 2 miesięcznym w innym szpitalu.
Ale o czym ja w ogóle myślę....
Jeszcze daleka droga przede mną...
Co prawda novum współpracuje z MSWiA szpitalem, ale za żadne skarby nie chciałabym tam rodzić. Szpital syf, brud, malaria. A personel chyba pracuje tylko z przymusu. Moja koleżanka rodziła tam rok temu, zakazili ją bakterią po cesarce że dziewczyna miała sepsę i mało nie wylądowała na tamtym świecie. Zakończyło się pobytem 2 miesięcznym w innym szpitalu.
Ale o czym ja w ogóle myślę....

reklama