reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
EEEEEEEEEEEEEE:-( Dziewczyny Wy macie fajniejsze suwaczki i macie pod nimi jakieś wiadomości dotyczące ciąży, gdzie takie znaleźć? A poza tym nic z niego nie rozumiem, wyszło mi odliczając dwa tygodnie od punkcji że jestem w 6 tygodniu a na suwaku wychodzi że dwa...

Maja 6 tydzień to 2 m-c widoczny na suwaku, wszystko jest dobrze.

Maja - ale przeszłaś!:szok:
Cena sukienki .... hmmmm.... Na wszelki wypadek nie przeliczyłam ceny na złotówki. Trzymam się tezy, że wytrzymałam do wyprzedaży i zaoszczędziłam 40 funtów. Mam też darmową wysyłkę do Polski :-)
Raz nie zawsze :-)
Małgonia zajmuje się pięknie siostrą, czyta książeczki, zmienia pieluszki itp.
Chyba kot nawet przyjał opiekuńcza postawę, bo odkąd Mała jest w domu ... po roku spokoju codziennie przynosi nam ptaki. Dziś już dwa. Ale ona jkaiś taki dziwny. Ma swoją kocia przyjaciółkę od 2 lat i spędza zamiennie czas z nia i z nami. Jakiś taki rodzinny.Ale zaufania do końca do niego nie mam. Podsypia pod kołyską, ale nie spuszczam go z oka :-)

darii ja już jestem po genetycznym...wszystko u nas ok...ale płci nie powiedziała lekarka...kolejne usg będę miala w 15 tyg wiec moze wtedy sie pokaże moje dziecie:)
A co do brzuszka to ja mam troszeczke swojego tłuszczyku..zreszta podczas całej stymul;acji przytyłam 5kg...niestety...ale juz pomalutku brzuszek odstaje...ja narazzie czuje sie jakbym przytyla...wiec nie czuje sie jakos mega super ze odstaje...czekam na taki prawdziwy ciązowy:p narazie mieszczę sie we wszystkie swoje rzeczy poza spodniami jeansowymi...tutaj nie ma szans na zapięcie się...chciałabym bardzo dociągnąc do konca wakacji I dopiero jakies jesienne rzeczy kupowac dla siebie...ale mysle ze jeansy ciazowe to za 2-3tyg trzeba bedzie kupic:p

coleta jakie wiadomości, bardzo się cieszę że już mała jest z nami. Gratulację.

kwiatuszekq20 cóż za cudne wieści, teraz wszystko ruszy do przodu. Znam same dobre opinie o strachingu czy jak to się tam pisze ;)

Maja tak jak pisze madzialenak naciśnij na nasz suwak i automatycznie cię przekieruje do strony (jak nie to dla ciebie link Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com), w ostatniej zakładce (trzeci krok) wpisz datę ostatniej miesiączki ( w twoim przypadku 14 dni od punkcji) i naciśnij "stwórz suwaczek" skopiuj pierwszy cod "BBCODE" i wklej go u siebie w profilu w sygnaturze. I GOTOWEEEEE:-D
Gotadora współczuje szpitalnego jedzenia. Ble. Trzymaj się mocno, swoją drogą powinnaś dostać podwójną porcję.

Jezu dziewczyny siedzę i gapię się jak wariatka na ten suwaczek, czytam to i chce mi się płakać, Boże jaki człowiek głupi może ale to wszystko jest takie piękne! Żebym tylko nie musiała tego wszystkiego usuwać po pierwszym usg ale nieeee!! Muszę wierzyć w to bojące serduszko! Kupiłam sobie wczoraj takie audio relaksacyjne dla kobiet w ciąży, na trzy trymestry,dziś słuchałam i się strasznie wzruszyłam :happy: Co prawda trochę za krótko to trwa a kobieta mówi troszkę za szybko, jeszcze się nie zdążyłam skupić na oddechu i energii przepływającej przez stopy a ona już była na klatce piersiowej ! Ale i tak urocze:) Zobaczcie sobie Rozkwitamy mamy, Ciąża i poród, rozkwitalnia.pl. Rozkwitaj z nami!

reklama
Hej kobietki. Boziu jaka produkcja... Jak w ciąży byłam to tyle nie było. A teraz kiedy czasu nie mam żeby czytać to produkcja pełną parą.

Gotadora trzymaj się w szpitalu. Wiadomo już jak długo tam będziesz? Jeśli jedzenie szpitalne Ci będzie bardzo doskwierać to daj znać, coś Ci dobrego ugotuję i przywiozę. A gdzie leżysz? Na 6 czy 7 piętrze?

Ja zaraz wrzucę jakąś fotkę do mojej galerii (tej co wcześniej wrzucałam) więc można podejrzeć. Namiary te same. Zbieram się spod kompa bo zaraz mama dowiezie mi moje córcie bo teraz zabrała je na spacer.

Trzymam za was kciuki kochane!!

Do góry