Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie totalny zjazd psychiczny. Najgorszy jest fakt, że są momenty w których nie potrafię cieszy mnie ciąża ani nic wokół... Masakra![]()
Nie wiem czy będzie to dla Ciebie w jakikolwiek sposob pocieszające ale ostatnio mam tak zle dni jak dawno, dawno przy pierwszych mocnych objawach nerwicowych. Dziewczyny nie wiem czy to te stany w pogodzie tak pogarszaja sprawę, czy też hormony... a może po prostu, nerwica sama w sobie. Ale jest ciężko.Miałam fatalny wieczór, noc i wczesny poranek....
Nie mieści mi się to w głowie, jak małe przeciwności losu (często tylko mi się wydaje, że są) rozbijają mi psychikę.
Wczoraj poplakalam się przy mężu, mówiąc że mam problem z głową i nad tym nie panuje.
Mój mąż jest świecie przekonany, że to hormony. ..Nie wiem czy będzie to dla Ciebie w jakikolwiek sposob pocieszające ale ostatnio mam tak zle dni jak dawno, dawno przy pierwszych mocnych objawach nerwicowych. Dziewczyny nie wiem czy to te stany w pogodzie tak pogarszaja sprawę, czy też hormony... a może po prostu, nerwica sama w sobie. Ale jest ciężko.
Mam to samo... czasami jest to do zniesienia a czasami tracę sens...Mój mąż jest świecie przekonany, że to hormony. ..
A ja czuję, że coś się dzieje.
Już się zastanawiam czy wraca do mnie depresja.
Czy potrafisz sobie wytłumaczyć w tych ciężkich momentach to choroba?
Ja czasami tak, ale czasami jestem przekona, że mam okropne życiowe problemy z których wyjdą ogromne kłopoty. No nic dobrego mnie nie spotka![]()
Myślę, że nikt nie ma nic przeciwkoHej, można do Was dołączyć? Ja już nie daje rady z tym lękiem
Myślę, że nikt nie ma nic przeciwko
Co się dzieje? Może opiszesz jaki masz lek, co się dzieje itp? Pewnie jesteś w ciąży skoro tu trafiłaś, który tydzień? Obawiasz się porodu?