monika1708
Fanka BB :)
Mi zostało 3 tygodnie do terminu [emoji33]Dziewczyny co słychać czy ktoś już zdążył urodzić??![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi zostało 3 tygodnie do terminu [emoji33]Dziewczyny co słychać czy ktoś już zdążył urodzić??![]()
Oo to jeszcze tylko chwilkaMi zostało 3 tygodnie do terminu [emoji33]
Mi tydzieMi zostało 3 tygodnie do terminu [emoji33]
Stres jest? [emoji51]Mi tydzie [emoji2962]
Meeeega, codziennie mam nadzieje, ze to juz... chcialabym miec porod za sobąStres jest? [emoji51]
Trzymam mocno kciuki..odezwij się po wszystkimMeeeega, codziennie mam nadzieje, ze to juz... chcialabym miec porod za sobą
Ja przez tego covida już bym chciała mieć mała przy sobie [emoji51][emoji40]Meeeega, codziennie mam nadzieje, ze to juz... chcialabym miec porod za sobą
Ja miałam planowaną CC, podświadomie były nerwy, aż mnie rzucało jak mnie przełożyli na stół. Dostałam metoclopramid, dopiero jak przestalo trząść to założyli znieczulenie i zaczęli ciąc. Miałam czarne myśli, ale bardziej myślałam o tym, żeby jak najszybciej przytulić wyczekiwanego synka i pomogło mi to, że oni nim myślałamHej wszystkim mam takie pytanie czy któraś z dziewczyn miala planowane CC? Jutro mam sie zgłosić do szpitala, CC ma być we wtorek i nie ukrywam, że jest masakra z samopoczuciem. Strasznie sie boje pobytu w szpitalu, tego jak zareaguje czy będę panikowac, jak bede sie czula w trakcie i po. Ogolnie milion mysli. Pierwszy poród 8 lat temu odbył się naturalnie i nie było jeszcze nerwy... ktoś pomoże, doradzi, podzieli się doświadczeniami? Z góry dziękuję