Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Łaaa kolejna dzielna!Dziewczyny melduje ze Synuś jest na swieciee
Gratulacje! Kolejny chłopczyk na forumDziewczyny melduje ze Synuś jest na swieciee
Super!Gratulacje!Dzielna dziewczyna!!!@Dziewczyny melduje ze Synuś jest na swieciee

Płacz, płacz. Ulga przyjdzie. Pozwól sobie na te łzy. Płacz, krzycz, rzuć czymś, rób instynktownie to na co masz ochotę w danej chwili.Jak się macie dziewczyny?
u mnie napływ silnych emocji i strugi łez,na które czekałam tygodniami/latami...tyle,że nie czuję ulgi....chyba jakaś niekończąca fala smutku ruszyła niestety związana z brakami emocjonalnymi z dzieciństwa.Trzymajcie kciuki żebym przetrwała bo nie mam siły wstać z łóżka![]()
Ja tez mam jakis spadek nastroju i tez mi sie wyć chce... a Ty płacz ile wlezie moze to w końcu Ci ukojenie przyniesieJak się macie dziewczyny?
u mnie napływ silnych emocji i strugi łez,na które czekałam tygodniami/latami...tyle,że nie czuję ulgi....chyba jakaś niekończąca fala smutku ruszyła niestety związana z brakami emocjonalnymi z dzieciństwa.Trzymajcie kciuki żebym przetrwała bo nie mam siły wstać z łóżka![]()