Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Łaaa kolejna dzielna!Dziewczyny melduje ze Synuś jest na swieciee
Gratulacje! Kolejny chłopczyk na forumDziewczyny melduje ze Synuś jest na swieciee
Super!Gratulacje!Dzielna dziewczyna!!!@Dziewczyny melduje ze Synuś jest na swieciee

Płacz, płacz. Ulga przyjdzie. Pozwól sobie na te łzy. Płacz, krzycz, rzuć czymś, rób instynktownie to na co masz ochotę w danej chwili.Jak się macie dziewczyny?
u mnie napływ silnych emocji i strugi łez,na które czekałam tygodniami/latami...tyle,że nie czuję ulgi....chyba jakaś niekończąca fala smutku ruszyła niestety związana z brakami emocjonalnymi z dzieciństwa.Trzymajcie kciuki żebym przetrwała bo nie mam siły wstać z łóżka![]()
Ja tez mam jakis spadek nastroju i tez mi sie wyć chce... a Ty płacz ile wlezie moze to w końcu Ci ukojenie przyniesieJak się macie dziewczyny?
u mnie napływ silnych emocji i strugi łez,na które czekałam tygodniami/latami...tyle,że nie czuję ulgi....chyba jakaś niekończąca fala smutku ruszyła niestety związana z brakami emocjonalnymi z dzieciństwa.Trzymajcie kciuki żebym przetrwała bo nie mam siły wstać z łóżka![]()